Thailand dag 18

Dag 18:

(7/12)


Som vanligt gick vi upp i god tid. Dock var Josefin uppe innan Emma och lagade frukost. Vi satt ute i solen och åt vår frukost i godan ro och bestämde oss för att åka till stranden. Vattnet var högt som vanligt, men lite längre bort på stranden finns det lite mer torr sand så vi gick dit och tog två stolar.


Ganska omgående när vi kom dit såg vi att de hade vattenskotrar man kunde åka på. Vi som hade pratat om det flera dagar att göra någon vattenaktivitet blev jätteglada när vi såg detta och bestämde oss för att åka. Ingen av oss hade någonsin förr åkt vattenskoter så det var en utmaning.


Vi ville åka båda två på samma så de visade oss hur det fungerade, hur vi skulle göra osv. Så vi hoppade upp och gav oss i väg. Josefin började köra och Emma satt bakom med hjärtat i halsen. Det gick snabbare än vad man kan tro och det var ganska svårt att hitta känslan i inbromsningarna i början. Väl ute på havet så bytte vi chaufför också så även Emma fick prova på. Det var hur kul som helst. Vi passade även på att jävlas lite då vi åkte runt en fiskebåt för att göra lite extra vågor.

   

När halva tiden gått ungefär åkte vi in mot land och då var det något strul med skotern så vi fick en ny. Den var om möjligt ännu roligare, så vi klagade inte precis. När tiden var slut gick vi och la oss på våra solstolar och solade och badade tills magarna började kurra. Vi bestämde oss då för att åka hem och äta toast som blivit nya grejen.

 

Vi var hemma i god tid, så vi passade på att skriva klart alla dagar vi låg efter med sen bar det av mot Market Village. Josefin började med att köpa en klänning, sen blev det Internet i en timme för att vi sedan tänkte bowla. Josefin hade nämligen gratisbiljetter så vi tänkte att vi kunde utnyttja dem då de snart går ut.

   

Vi kom in i bowlinghallen och fick strumpor och skor och sedan var det bara att sätta igång. Vi körde tre rundor var, vi var båda ganska trötta på det hela men vi tänkte att eftersom vi ändå var där kunde vi lika gärna passa på. När vi sedan ska betala för våra drickor kommer notan. 719 bath. Det var en väldigt dyr gratisbowling tänkte vi så vi frågade såklart vart alla dessa kostnader uppstod.

     

Det var dels för strumporna och för skorna, så var det drickorna och sedan bowlingen. Vi försökte förklara att vi faktiskt hade gratisbiljetter, men tydligen så gällde en biljett bara en serie, och det kunde de självklart inte tala om. Josefin frågar därefter om hon fick ta med sig skorna hem då hon faktiskt betalat för dem. Emma vek sig dubbel av skratt utan att titta på Josefin. När Josefin sedan vänder sig om ser Emma att även hon skrattar. Personalen var riktigt snabba med att ta skorna och gå bort med dem.



Till slut betalade vi ändå bowlingen och gick för att äta. Middagen bestod mest av diskussioner om killar och varför de är så konstiga. Vi kom inte fram till något vettigt utan gick istället för att leta efter ett ställe så vi kunde vaxa oss. Efter mycket letande hittade vi till slut ett ställe som utförde detta. Vi gick in och la oss till rätta. Vi tyckte verkligen vi sparat grymt mycket hår, men tydligen skulle vi spara i några veckor till, men de testade i alla fall. Resultatet blev väl sådär för att inte överdriva.



Efter vaxningen var vi lite tjuriga över det dåliga resultatet så vi bestämde oss för att åka hem. Vi tog första bästa tuk-tuk och kom hem helskinnade även denna kväll. Sängen såg lockande ut och vi somnade snabbt.

//Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0