Thailand dag 22

Dag 22: 

(11/12)

Klockan ringde nio och vi gick upp redo för ännu en dag på stranden. Vi åt frukost och packade väskan för att ta en promenad till killarnas hotell för att sedan gå gemensamt ner till stranden.

Vi låg och solade ett tag tills det var dags för ett första dopp. Josefin tyckte dock att det blev kallt och gick upp för att värma sig medans de andra var kvar och njöt. Alla var rätt sega denna dag så det blev en väldigt lugn dag. Josefin och Emma satt ett tag i vattenbrynet och byggde sandslott och pratade om allt mellan himmel och jord. Riktigt mysigt.

Klockan började närma sig lunchtid och vi slog oss ner på det vanliga stället på stranden. Onödigt att bryta rutiner. Vi satt där ett tag tills solstolarna såg så lockande ut att vi gick tillbaka för att pressa vidare. Josefin och Christoffer blev sugna på massage så de gick och tog det medan Emma och Marcus låg kvar och stekte. Josefin och Christoffer kom tillbaka efter en knapp timme. Josefin visste knappt om hon fått massage eller inte medan Christoffer tyckte det var sådär.

Vi bestämde oss ganska snart efter detta för att röra oss hemåt. Killarna gick till hotellet och vi gick hem för att duscha och vila lite. Vi skulle mötas upp senare för middag. Vi åt middag och gick sedan och kollade lite på marknaderna för att sedan gå och ta en drink hos John Terry. Dock var alla så sega så det blev en tidig kväll och sängen var lika skön som vanligt.

   

//Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0