Thailand dag 20

Dag 20:

(9/12)

Klockan ringde och återigen blev det en dag på stranden. Idag höll vi på och flumma och gjorde några gymnastiska övningar på stranden. Christoffer och Marcus (den andra killen ;)) skulle komma till Hua Hin idag så vi åkte från stranden lite tidigare för att möta upp dem och hjälpa dem att fixa ett hotell. Vi åkte först till busstationen för att möt dem. När vi står där ser vi bussen åka förbi och vi åker med gasen i botten efter och där var dem. Vi åkte till ett hotell som verkar bra och även billigt, släppte av dem där och bestämde oss för att ses senare för middag.

     

Vi hämtade upp dem i en tuk-tuk och eftersom de var väldigt hungriga åkte vi direkt och åt. Det blev mat på den svenska restaurangen då det säkert skulle passa dem. Under middagen hade Emma, Marcus och Christoffer en trevlig middag tillsammans då Josefin satt vänd mot ett annat bord för att prata med ett äldre par. När deras samtal senare var slut betalade vi för att gå vidare mot John Terrys place för att ta några drinkar. Det blev lite mer än några och när vi kände det var nog åkte vi till seven eleven.

         

Där inne köpte vi upp halva butiken och åkte sedan hemåt för att sjunga sing-star. Det var tjejer mot killar och OJ vad vi vann. Vi skulle vilja säga utklassning. Efter det så blev det ett kvällsdopp i poolen innan de åkte hemåt och vi gick och sov.

   

//Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0