Plugg paus

Ja som rubriken lyder har jag fullt upp med att plugga.
Har dock blivit ganska många pluggpauser under kvällen, haha!
Men känns som om jag har fått kläm på allt nu så då är jag värdig denna paus tycker jag :)

När vi åt middag ikväll så satt vi i vardagsrummet och såg samtidigt på "Ensam mamma söker" (mammas val av program) Och när jag sätter mig för att äta så är det första jag ser en mamma som står och tar alla killarna på rumporna?! Värsta rycket, "nu ska vi ha rumptävling, jag ska se vilken jag gillar mest"

Inte nog med det så har hon en 22-åring med som hon har valt ut?
Klart att det handlar helt och hållet om hennes och hans val och att kärlek har inga gränser, ålder och allt sånt shit. Men att hon ens kan tänka tanken att jag tror jag väljer ut en 15 år yngre kille att dejta mig när hon dessutom har en 17årig son?!

Då började jag att tänka.  Det är som om min mamma skulle börja umgås och träffa mina 23 åriga killkompisar. Det skulle vara helt sjukt! Och när mamman i programet sitter och diskuterar med sina söner som är 17 resp. 15 år gamla och vilka killar hon ska välja så säger 17 åringen tvärt emot när hon kommer till 22 åringen. "Nej jag tycker det är helt fel, vissa av mina kompisar är i den åldern och att du ska träffa någon som är i samma ålder som dom känns inte rätt"
Och vem kan klandra honom? Jag skulle definitivt säga emot om min mamma började träffa någon i den åldern, dessutom är min mamma yngre än hon i programmet och jag tycker att det skulle kännas fel!

Jag tror dock inte att det kommer att sluta med att den här mamma väljer den här killen i sluändan. Men själva situationen är konstig. Och jag tycker att hennes son har rätt! Ålder spelar roll i det här fallet.


(Måste bara tillägga att mina föräldrar är inte skilda, drog bara paralleler :P)



Kommentarer
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

GODNATT :) ♥ hoppas du sover gott !

2009-09-20 @ 23:51:00
URL: http://haidis.se/
Postat av: Siriporn

hehe tack! vad snällt sagt :)



härligt! allt är finfint med mig också!

Hoppas du haft en bra söndagskväll! =)

2009-09-20 @ 23:51:57
URL: http://ssschhh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0