Kom igen!

KOOOOOM IGEEEEN SVERIGEE!
Det är lätt och säga att "va håller vi på med? vi ska ju leda med 2-3 mål redan" men hur många är det som egentligen trodde att det skulle bli så? en smått nonchalant och okoncentrerad mållös första halvlek (med några få ljusglimtar á la Källström/Zlatan) är väl kanske ändå det mest realistiska om man ser till landslagets historik?
man MÅSTE komma ihåg att det aldrig är lätt att spela mot bottenlag - drar här en parallell till en match som spelades den 17 maj då Bollstanäs SK förlorade mot (enligt tabellen) seriens sämsta lag, även järfällas herrar kan känna igen sig i detta då dessa nyligen åkte på torsk med hela 5-2 mot det självklara bottenlaget. Självklara matcher är nog de som egentligen är minst självklara, om ni hajjar ;)

Men tro för det inte att jag tycker att det är okej om vi inte vinner idag! tvärtom! Skam över hela landslaget om tre poäng inte är våra när matchen avblåses med pipan..
/E

Kommentarer
Postat av: Linus

tack för att du påminner om vår match, du skulle inte kunna jämföra herrarna och er med typ... damernas landslag som faktiskt åkte på stryk me 3-0 (?) mot norge ? ;O

2009-09-09 @ 22:55:57
Postat av: E

mkt sant! det borde jag nämnt.. kul att vi har en trogen läsare/kommenterar, keep on the good work :)

2009-09-09 @ 23:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0