Helgens händelser

Tänkte nu uppdatera er lite om vad som händer i helgen. När jag säger det här så talar jag för både mig, Emma och Emilia i och med att vi alla har samma schema typ.

Så ikväll, fredag är det träning som gäller sen efter det har vi lite tid för oss själva då vi inte behöver umgås med varandra utan kan hitta på något var för sig.
Imorgon, lördag, det första vi ska göra när vi vaknar är att börja tagga inför match. Imorgon står BK30 för motståndet, ett västeråslag som ligger två placeringar under oss i tabellen, så det är viktiga poäng som står på spel! Direkt efter matchen så blir det att röra sig mot Bålsta och Emmas hem då det är kräftskiva med laget! Ska bli otroligt roligt och har sett fram emot det här jättelänge :)
Det lutar nog åt att vi drar ut efter det också, najs!
Och på söndag har vi en helt ledig dag beroende på om det blir start imorgon eller inte. Om inte, så blir det match med b-laget men det är senare mot kvällen så då ska man förhoppningsvis må lite bättre om det mot all förmodan skulle råka bli lite mycket på lördagskvällen...



Där har ni lite av våran helg. Vad ska ni hitta på?

Nu bär det dessutom av mot träning alldeles strax. Skriver senare (:
Tjingeling

// Sarah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0