Fullspäckad dag

Hallåå där!

Idag har det varit riktigt mycket att göra. Eller inte mycket men man kan säga att det varit full fart hela dagen (bortsett från våra tre timmar på donken, haha).
Dagen började med historiaprov, det känns som om det gick riktigt bra!! Svarade på det mesta, dock inte dom sista frågorna som handlade om efterkrigstiden.. hade jag inte ens skrivit några anteckningar om? :S

Efter det så vart det att åka in till stan med Jossan, Sara och Steph för att prata med en kille från studentmäklarna angående vår skiva.
Vi åkte in runt halv tolv, vi trodde att vi skulle träffa honom vid tre så vi tänkte att vi kan ju åka in till stan, kolla vart det är vi ska vara och sedan sätta oss och äta och chilla lite.
Men när vi pratade med honom så visade det sig att det var klockan fyra vi skulle träffa honom. Så vi satt på donken från tolv till ca tjugo över tre, haha! Men kul hade vi (;

Vid tjugo över tre rörde vi oss från sturegallerian och McDonald's mot humlegården och studentmäklarnas kontor.
Där mötte vi upp en oerhört goodlooking guy som vi pratade med angående vår skiva och jag kan säga att planerna för tillfället ser riktigt bra ut! Hoppas det bara går vägen.

Det jobbiga med det här mötet var att det drog ut väldigt mycket på tiden så det blev oerhört stressigt till träningen. Kom ca 20 minuter försent men det gick bra tillslut ändå, tränarn var på gott humör och efteråt fick jag en klapp på axlen, hehu. Dagens träning var mycket rolig :)

Förövrigt ser mitt rum förjävligt ut så nu är det dags att snygga till! Hörs senare.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0