Dagens Diss!



Nu är det dags för dagens diss igen och Dagens diss går till skolmaten!
På onsdagar har vi en väldigt sen lunch, knappt så vi hinner till matsalen innan matsalen stänger. Men vi hinner alltid dit typ tio minuter innan det stänger på något vis.

Tillbaka till ämnet, idag så stod det hamburgare på matsedeln, mumsigt tänkte vi och gick mot matsalen. När vi kommer dit och ställer oss för att ta mat så ligger det några köttbullar kvar, ca 10 st och vi är 5 pers och jättelite pasta kvar. Vart tog hamburgarna vägen tänkte vi? Så kommer kokerskan (lite finare ord för mattanten) dit vi står och vi frågar självklart vart maten är. Hon säger att "vi stänger här nu"
Förvånade tittar vi på varandra, vi har inte ätit någon lunch ännu? Hur kan dom då ta bort maten och hur kan det inte finnas någon mat kvar då matsalen inte stängt ännu? Vet att maten kan ta slut men då borde dom ju kunna fixa mer? Och det borde komma tillräckligt med mat så det räcker till alla.


Jag vet att det inte är personalens fel men jag tycker att dom borde kunna göra mat så alla elever kan få något i magen om dagen oavsett om man kommer två timmar eller en kvart innan matsalen stänger.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0