Film

Kyrkogården var jättefin, ljus på alla gravar och minneslunden hade flera hundra ljus. Vi tände fem st, varav ett var till morfar. Tog några bilder men är inte inloggad på min data så kan inte lägga in dom. Kanske lägger in dom i ett senare inlägg.

Nu ska vi fortsätta se på filmen push. Mamma och pappa är tillbaka från att ha mött Jonas.

Tjingeling (:

Sarah

Alla helgona dag

Har nyss ätit en god middag med familjen och nu är den dessutom undanplockad.

Djurgården leder med 2-0, Barcelona spelar underbar fotboll på tv och jag är mätt kan det bli bättre?
Ska alldeles strax röra mig ner mot kyrkogården med mamma och pappa. Vi ska tända ljus för morfar min som gick bort för några år sen. Min morfar var den bästa.

 

Bjuder på en bild på mig som liten. Så här kunde det se ut när jag var på maskerad i mina yngre år. Den här gången var jag utklädd till troll som ni kanske kan se? ;)
Ikväll blir det dock en lugn hemmakväll med familjen med tanke på morgondagens match.

Hoppas ni får en trevlig kväll allesammans!

Kram

Sarah

 


Lördag lördag lördag

Återigen en tråkigt lördagsdag. Molnen är gråa och tunga, den enda färgen är dom få gula löven som orkat hålla sig kvar på träden.

Spenderade gårdagskvällen hemma hos Emilia och nu vet jag anledningen till hennes dåliga bloggande den senaste/dom senaste veckorna. Hennes internetuppkoppling är sämst och fungerar inte alls. När vi tänkte liva upp stämningen med lite musik igårkväll med spotify fick vi inte ens igång internet :(
Men tur som det var fanns det bra telefoner som det fanns musik på.

Folket som var där + Emilia bestämde sig för utgång. Då jag inte alls var lika taggad som dom valde jag att åka hem. Tog en sväng förbi jakan innan och sa hej till lite människor.
Kom hem runt halv tre då jag somnade gott :) 

Har inga planer för kvällen. Funderar på om jag ska ringa kusinerna och fråga om jag får låna deras tv då dom visar Djurgården på Canal+, ganska många andra roliga matcher ikväll också.
Sarah

Derbydags

Nu är det snart dags för derby. Arsenal mot Tottenham. Oerhört viktig match. Jag är taggad så ska gå ner å lägga mej på soffan strax. Efter det bär det av till Hovet för att kolla hockey. Kommer bli grymt drag idag på läktaren. Hoppas Djurgården kan vinna hemma för en gångs skull.

//Emma

Dagens citat 091031

Jag, Stefan å Linda va på väg hem.

" Jag är sugen på en hamburgepizza" säger Stefan.
"Men Stefan, va är en hamburgepizza?" frågade jag.
"Det är en Shellkorv" svara han.

//Emma

Hello my name is awesome

Kom hem för ca en timma sen efter ett par timmar i Kista med Belma.
Vi kollade runt i alla affärer, shoppade lite och åt mat på Levinsky's. Riktigt länge sen jag åt där och gott var det :)
Belma hitta en tröja och lite annat smått och gott medans jag kom hem med ett par leggings och en påse till mamma från bodyshop.

Skrattade och roade oss som vanligt, alltid skratt med den tjejen :)



Var uppe på banken innan vi åkte till Kista också. Förde  över lite pengar till pappas konto och fixade en sån där dosa man har när man loggar in på sitt internetkonto. Nu känner jag mig vuxen, vet dock inte hur man använder den, haha.

Nu ska jag alldeles strax röra mig mot Emilia som jag ska se idol hos. Har inte träffat henne sen kryssningen så nu har hon mycket att berätta för mig känner jag på mig ;) Tråkigt bara att inte Emma också kunde komma, men får ju träffa henne på söndag då vi ska spela testmatch eller vad man nu ska kalla det.

Ha en fortsatt bra fredagskväll.

Sarah

Tre veckor..

.. kvar tills jag å Josse åker til Thailand! Tre jävla veckor. Det kommer gå snabbt. Snart är vi där. Nedräkningen har börjat på riktigt.




//Emma


Lalala

Kom nyss hem från att ha besökt gammelmormor. Överraskning var det och det verkade nästan som om hon skulle börja gråta när vi kom, så glad vart hon :)
Vi satt där och fikade ett tag och pratade en massa minnen. Saker och ting upprepades några gånger men det blir ju lätt så när man pratar med äldre, hon är närmare bestämt 92 år. Dessutom fick jag äta prinsesstårta som jag inte ätit på länge och som är ruskigt gott :D

Det är ganska sjukt att dom kan komma ihåg saker som hände för femtio år sen men inte saker som dom sa för en minut sen. Men det handlar väl om lång-och korttidsminne eller vad det heter. Jag vet ju själv att jag kan ha minne som en guldfisk ibland..

Sarah

Tomt

Jag vet inte varför, men jag känner mej typ deprimerad. Eller kanske inte deprimerad, men har inte alls varit på humör idag. Finns inte mycket roligt som händer i mitt liv just nu. Jag känner mej tom. Som ett blankt papper. Men det blir förmodligen bättre imorgonkväll då det är helg å allt. Men just nu känns allt piss.

//Emma

Låång dag

Herregud vilken lång dag det blev idag. Kom inte hem förrän sex. Har nu precis käkat middag. Lyckades tjata till mej våfflor som jag inte ätit på typ flera år. Briljant idé av mej. Nu har jag å Emil precis tagit hand om disken å nu väntar tvätten. Sen är det hockey för hela slanten. Ligga å halvsova å kolla. Kanon. Jag är förövrigt helt slut idag. Fattar inte hur jag kan vara å trött. Men snart är det helg! Å den här gången har jag förberett mej.

Jobbet idag då. Jag va på lite halvtaskig humör faktiskt. Så jag ber alla inblandade om ursäkt. Men fanns faktiskt en anledning. Dock va det kul att reta Bajarna lite. Eller egentligen gjorde jag inte så mycket mer än typ "HEEEEEEJ hur mår du idag?" med väääärldens största leende. Det räckte ;)

Blev även lite utskrattad då jag råkade erkänna att jag verkligen inte har nån som helst aning om hur man gör pannkakor. Men det vet väl inte alla? Jag tror man har mjölk å mjöl i iaf. Sen behöver man typ en stekpanna. Resten, säg det.

Vet du hur man gör pannkakor? :O

//Emma

Ge mig

 

Blir väl att önska sig i julklapp...

Sarah

The blair witch project

Vaknade ovanligt sent idag och gick upp och stekte pannkakor direkt, det blev en brunch. Väckte Jonas när jag var klar och nu har vi nyss ätit.

Filmen vi såg igår var "The blair witch project". Den var filmad som en dokumentär, skräckfilm för er som inte vet om det. Filmen tycker jag inte var speciellt läskig, men den var äcklig och obehaglig och kändes väldigt verklig i och med att man såg filmen genom det dom filmade.

Det sägs att den är sann men när jag tjikade runt lite på internet igår så stod det att dom bara gick ut med det för att den skulle sälja mer. Men dom hade varken lagt pengar på skådespelare eller material så om filmen inte var sann så var det otroligt bra skådespelare med som man inte sett mer av efter den filmen. Ingen idé att spekulera i det men här nedan har ni trailern.

Sarah


Flitiga jag

Jag känner att jag uppdaterat väldigt flitigt idag å tänkte tacka för mej. Jag har ont i huvudet å är galet trött. Matchen blev för mycket helt enkelt. Å på detta vann även Arsenal. Hur bra dag är inte detta?! :D Så sov gott å dröm sött kära vänner. Hörs imorgon. Pussen //Emma

3 nya låtar

 

 


Film på G

Härligt att Emma har varit så flitig ikväll så hon fick bort min låt som sattes igång varje gång man klicka in på bloggen, var väldigt irriterande men kunde inte ta bort den bara sådär. Nu är det återigen tyst och skönt när man läser alla inlägg vi skrivit :)

Va som sagt nere i ubg och kollade på herrarnas träning och gissa om jag blev sugen på att spela. Har inte rört en fotboll sen i måndags, och då kan man inte ens säga att det var på riktigt. Så det var typ en och en halv vecka sen jag spela/träna och nu saknar jag det verkligen. Man har ingenting att göra om kvällarna. Man tror att man är upptagen men det är man inte och det slutar alltid med att man bara sitter hemma. Fotboll e livet, visst?

Fick någon skräckfilm av nedson, kommer inte ihåg vad den heter men han säger att det ska va riktigt läskig. Lär jag ju märka ikväll då jag tvingat in brorsan som ska se den med mig, återigen så är HDMI kablar bäst.

Sarah

Börjar bli gammal..

.. så jag glömde ju skriva en sak. Eller okej, jag blev påmind. När jag kom hem idag så visste jag det va nånting jag skulle skriva. Men kom inte ihåg vad helt enkelt. Men nu vet jag!

Jag blev bjuden på skummad mjölk med chokladsås idag. Eller nåt liknande. Å jag måste säga att det va den godast skummade mjölken med chokladsås jag druckit, även den enda. Men ändå ;) Blev bjuden av dom snälla killarna som dema kaffe bör tilläggas ;)

//Emma

Dagens citat 091028

Satt å kolla på Helsingborg - Djurgården då kommentatorn säger:

"En lång utsträckt finsk fot". Jaha, foten va både lång å utsträckt. Kanonbra.

//Emma

Så jäääävla underbart!

Ååååh vilken skön jävla seger! Jag är så sjukt glad! Bajen klara för superettan, två pinnar före Öis, å vi har allt i egna händer inför sista omgången. Kan inte se bättre ut. Vinst med 0-2 mot Helsingborg dessutom. Helt fantastiskt. Jag känner mej helt slut efter matchen. Känns nästan som jag skulle ha spelat själv. Levde mej verkligen in i matchen från soffplatsen ;)

Det här är verkligen äkta glädje. Vet inget mer än idrott som kan göra mej såhär glad. Helt sjukt. Nu gäller det bara att ladda om å göra en lika bra match på söndag så har vi kvalplatsen!

//Emma

Haha snyggbelma och jag!

Älska USA 09, den bjuder vi på ;)

Sarah


Kastat i papperskorgen

Har nu lagat middag, ätit middag och hunnit läsa igenom mitt arbete som jag skrivit på hela dagen.
Och fyfan vad tråkigt det är säger jag bara. Jag sitter och läser det högt för mig själv och jag tycker det är tråkigt att lyssna på, hur tråkigt kommer då inte dom andra tycka att det är?! Så det var en hel dags arbete helt åt pipsvängen. Nu har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska prata om för det här ämnet blir att kasta i papperskorgen.

Relationer relationer relationer, nu snurrar det bara runt en massa relationer i mitt huvud. Ni vet som popexpressen? Är väl den som snurrar så där mycket på grönan? Har aldrig åkt och kommer aldrig att åka men just nu känns mitt huvud så.

Ska försöka stänga av mina tankar nu och gå ner mot ubg snart, ska möta upp nedson och göra honom sällskap på läktarn under deras träning. Han kanske kan ge mig några bra förslag, hoppas.

Ciao

Sarah

OMG!!!

Jag kollade lite på Aschbergs program när Kissie, Dessie å Paulina va med. Alltså fyyyyfan. Visst, vissa saker dom sa va vettiga å dom är säkert bra tjejer. Men Kissie. Vilken jävla nöt. Å hon säger hon typ "spelar. No way. Nåra skruvar bör skruvas åt.. snarast!

//Emma

Jävla spån!

Alltså jag blir så arg å irriterad på vissa människor som inte överhudvudtaget verkar bry sej om övriga människor i sin närvaro. Eller dom kanske bryr sej men är så totalt jävla hjärndöda att dom inte fattar bätre. Så kan det iofs oxå va.

Idag när jag satt på tåget på väg till jobbet. Klockan är inte mycket (tåget går 07.09) å många sitter tyst å läser eller sover eller nåt. Jag sitter iaf å sover så kommer det på en kille som tar upp sen telefon. Jag trodde han skulle smsa eller nåt å det är ju absolut inget fel med det.

Men ack så fel jag hade. Han satt med telefonen uppe å tror han kanske spela spel eller nåt? Inget fel med det heller. MEN det va bara den lilla detaljen att han hade knappljudet på?!?!?! Så man hörde "tut tut tut tut tut tut...." ja ni fattar, från typ kungsängen eller vart han nu gick på fram till Sumpan då han äntligen gick av.

Jag satt å fundera hur länge som helst på om jag skulle säga nåt spydigt, men jag pallade verkligen inte. Jag tycker inte ens nån ska behöva säga till om en sån sak. Det borde man väl fatta själv?



Bjuder på den här, trots detta bittra inlägg ;)


//Emma


Dagen..

..har varit bra. Tiden gick väldigt fort å nu är jag huxflux hemma. Jag träffade två killar idag som dema kaffe på Daglivs. Jag kan säga att det såg mycket roligare ut än när jag gör det. Det va hightec grejer! ;D haha. Trevliga killar det där, å det visa sej att en även är massör. Kanske får utnyttja det nån dag ;)

På tåget hem satt jag å sov som vanligt. Tills jag vaknar av att jag bli nypt i kinden?! Haha. Kolla upp halvt sovande å ser Jossan stå där! Vilken rolig överraskning. Då fick man sällskap resten av vägen hem. Trevligt. Fick höra massa roliga saker. Vissa människor, OJ OJ OJ är allt jag säger. Att man orkar.

//Emma

Bloggen anropar Emilia


Någon som vet vart hon tagit vägen? Har inte pratat med henne på ett tag nu.
Får väl se om hon svarar på det här ;) haha

Sarah

Inte rätt

Jag har spenderat mestadels av dagen framför datorn och Word.
Sitter och skriver på svenska nationella talet vi ska ha när vi kommer tillbaka efter lovet.

Har också bokat halkbana och risk1:an så det känns skönt :)

Men jag blir så arg, när jag sitter och läser om det jag ska prata om så står det så sjuka grejer. Kan tyvärr inte nämna vad jag ska prata om då jag vet att vissa i klassen läser bloggen och jag tänkte  att det skulle bli en överraskning. Men jag kan säga att jag är chockad och ganska tom för tillfället.
Det som förekommer är inte rätt någonstans.

"Det är ok att ha sex med en nioåring så länge man gör det på rätt sätt och inte skadar flickebarnet"

Vad är det liksom?!?! Blir galen, det är ju helt absurt! Hur gammal är mannen som har sex med en nioårig flicka?! Vet dock inte om det här förekommer, men om det är tillåtet så varför skulle det inte göra det? Blir äcklad, förstår inte att inte männen tycker det är fel?! Och barnets föräldrar, det är galet. Skulle aldrig tillåta något sådant.

Nu har jag fått skriva av mig lite, blir så arg, usch blää!! :(

Sarah

Rolig historia

Eftersom det varit sådär med uppdatering från min sida tänkte jag att det skulle passa bra med en rolig historia såhär på kvällskvisten.

En kille går in i en mataffär och köper:
1 äpple
1 banan
1 liter mjölk
1 paket varmkorv
1 fralla
Kvinnan i kassan kikar på honom och med ett stort leende frågar hon:
- Du är singel va?
Killen ler snällt tillbaka och svarar:
- Ja, hur kunde du gissa det?
Hon svarar:
- För att du är skitful.

Hahahaha! :D Kanske inte det svaret man vänta sej ;)

//Emma


Sportbaren ikväll

Kvällen spenderades med familjen på sportbaren, myspys (:
Tanken var att vi skulle se Djurgården-Skellefteå men det vart att man satt med ett öga för att hålla koll på IFK Göteborg-Halmstad matchen och ett på Djurgårdens hockeymatch.

Och spänning bjöd båda matcherna på. Göteborg hämtade upp ett 0-2 underläge, helt otroligt. Hysén är stekhet för tillfället så AIK får passa sig ;)
Djurgårdsmatchen var jämn tråkigt nog förlorade dom med 3-2. Djurgårdskillarna har otrolig speed under grillorna och dom spelar jättefin hockey, snurrar upp vilket lag som helst, det är bara målen som saknas :P

Sarah

Home sweet home

Gaaaah, vilken lång dag. Åkte hemifrån vid nio å kom hem nu. Har alltså demat idag på Vi Sabis Gullmarsplan. Aldrig varit med om långsammare sekunder, minuter, timmar.... Dessutom stod jag nära frysar å kylar så det va svinkallt! Men dagen tog iaf slut å vid sju då jag sluta va det bara full rulle till tunnelbanan å åka en station för att komma till Hovet å kolla Djurgården - Skellefteå. Tyvärr blev det förlust med 2-3. Men det va fan inte rättvist. Sista perioden va Djurgården överlägsna å förtjänade iaf nån poäng. Men det vill sej inte riktigt för dom på hemmaplan tyvärr. Jag tycker dom har en jävla otur mitt upp i allt oxå.

Väl på Hovet blir jag smstrackad å får reda på att Halmstad tagit ledningen mot IFK med 2-0. Det är fan inte sant. Det skulle innebära att om AIK vinner imorgon så är guldet klart. Men IFK ville dock annorlunda å kvittera. Detta gör att det blir en helt avgörande match lagen emellan på söndag. Egentligen hatar jag båda lagen. Men hatet till AIK är större så därför jag håller stenhårt på IFK Göteborg.

Det är dock en grej som stör mej lite. Vi har en testmatch på söndag. Det ska givetvis bli riktigt kul att spela, MEN det gör att jag missar exakt hela upplösningen av Allsvenskan. Det är ju sådär. Visst att Allsvenkan inte är nå vidare, men ändå. Men jag får väl reda på det genom bror å far min eller text-tv eller nåt.

//Emma

Jag vill ha en hund :(

Tror jag var världens lyckligaste inatt i min dröm. Drömde att min kusin Johan hade fått en liten hundvalp, så liten så att om man kupade händerna så fick den plats där. En ruffsig liten hårboll som sprang runt, den var brunspräcklig med jättefina blå ögon.

När han fick en hund så sa mamma och pappa att jag också fick välja vilken hund jag ville men inte en som var för stor bara, så jag började ju att självklart leta runt bland massor av hundar. Tråkigt nog så fick jag inte sova så länge så att jag fick uppleva då jag fick hunden i drömmen.
Tur var det också att det inte var en sån där dröm som känns jätteverklig då hade jag nog blivit lite besviken när jag vaknat.

Drömmar kan allt vara konstiga ibland och vissa vill man verkligen ska vara sanna, andra kan man vakna upp med tårar som rinner ner för kinderna.

 

Sarah

Rockin' my body

Godmorgon Godmorgon! Eller snarare god dag.

Det är så jobbigt när man inte gör något om dagarna för man har liksom inget att berätta.
Har legat och kollat på "efter tio" hela morgonen, där dom bland annat diskuterade om könsorganet sitter i huvudet eller, ja, just mellan benen, blev en väldans debatt mellan en forskare och en politiker.
Jag kom att tänka på the ugly truth när jag lyssnade på det här, ni som inte sett den filmen har missat något.

Forskaren ansåg att tjejer med större bröst, mer kurvor, vad sämre på matte i jämförelse med dom som hade mindre bröst. Hon ansåg också att det händer mer olyckor när fadern håller i ett barn än vad det gör om mamman håller i det. Stämmer detta? Vem vet. Tycker dock att det låter ganska konstigt.

Bjuder på en låt så här mitt på dagen ;)

Puss på er.

Sarah


Godkväll

Godkväll på er allesammans. Nu är det äntligen lite lugn å ro här i huset. Har nämligen haft en mysig kväll med en massa prat å trevligt sällskap. Sånt kan man ju inte få nog utav. En väldigt bra dag faktiskt. Nu är det dushcen som väntar. Sen efter det ska jag hänga dagens andra maskin å sen krypa ner i sängen faktiskt.

Imorgon är det dags att dema igen. Denna gången på Gullmarsplan. Sååå om nån har vägarna förbi, kom in å säg hej å drick lite kaffe å kanske håll mej sällskap över en lunch! Vore grymt. Direkt efter det kan det va så att jag ska bege mej till Hovet å kolla lite hockey, men får se hur det blir med biljetter osv. Måste prata med familjen när dom kommer hem imorgon.

Nu va lugnet alltså över, nu blir det full rulle i hemmet igen. Dock är det nog mest jag som brukar flamsa omkring. Dom andra brukar tröttna rätt snabbt. Haha.

//Emma

Inomhusfotboll <3 Sarah

Nu blir det ner till hallen med pappa och känna på hur knät mår. Första "inomhusträningen", guud så jag har längtat! Älskar inomhusfotboll, allra helst efter en lång utomhussäsong. Najs najs!

Sarah

GISSA LÅTEN!

Något som jag helt har glömt bort från kryssningen, men här kommer det bättre sent än aldrig ;)




Får se om ni kan det här nu då ;) Gissa låten!

Sarah

Vuxenpoäng

Hej hej hallå! Äntligen hemma efter en dag på jobbet som vanligt. Jag känner mej väääldigt duktig. Jag kom hem vid fem. Sen dess har jag tvättat, diskat, städat undan lite, å fixat å donat. Det är bara matlagningen för kvällen kvar. Å att hänga tvätten oxå förstås. Vuxenpoäng till mej!

//Emma

Mycket tid över

När man har mycket tid om dagarna så kan man ju passa på att vara hjälpsam. Har nyss hängt och vikt tvätt, duktigt va? :)

Ska nog börja skriva lite på svenska nationella talet nu, har inget bättre för mig så lika bra att jobba på :)

Någon som har tips på nå bra tidsfördriv?

Sarah

Höstlov är härligt

Som den enda att gå kvar i skolan så kan jag njuta av att ha höstlov i en vecka framöver! Stackars Emma och Emilia som måste gå upp varje morgon till jobbet och komma hem sent. Nu har jag inte den där söndagsångesten, vanligtvis brukar jag tänka på den låånga jobbiga veckan som ligger framför mig tills en ny helg kommer men nu är det inte så vilket är underbart.
Så jag ska utnyttja det här till fullo och vakna sent och bara ta det lugnt, har dock lite plugg att göra.

Kvällen spenderades nere i hallen och hemma i soffan framför en film.
Innebandymatchen gick mycket bättre idag än igår och denna kväll lyckades dom ta hem tre poäng :)

Väl hemma slog vi på en film medans äppelpajen som jag bakat stod i ugnen. HDMI kablar är verkligen bäst ska jag säga er, lätt värt att köpa om man har tv och dator men ingen dvd spelare, wonderfuul.

Sarah

Godnatt

Jag vet. Klockan är bara tio. Men jag är sjukt trött. Har varit en slitig helg så det är dags för mej att krypa ner i sängen. Är dessutom sjukt uttråkad. Har legat på soffan hela dagen så det blir helt enkelt att flytta sej från soffan till sängen. I like.

Sov gott å dröm sött allihopa så hörs vi imorgon.

//Emma

Haha!

Det där med att uppskatta hur mycket mat man ska laga är inte alltid så himla lätt.



Det här är maten jag lyckades jävligt bra med ;) Åååh så gott det va ;)

Dock blev det en jävla massa pommes frites. Jag har mat så jag klarar mej nästa vecka oxå. Kanon! Men annars lyckades jag. Tror jag. Det smakade bra iaf ;) haha

//Emma


Det där med matlagning...

Här i huset är jag i full gång med att laga mat. Det är nåt som inte riktigt är min starka sida. Jag tänkte iaf ge mej på kött å pommes. Köttet är nog klart, det är det där med pommesen. Har gjort en vild gissning på hur länge dom ska va i fritösen. Mamma å pappa. Om ni läser det här. Huset står fortfarande kvar å jag sitter å köket å håller koll på maten.

Nu tjöt timern så hoppas det är klart. Jag är vrålhungrig. Det där med att laga mat finner jag inte heller särskilt roande. Äta maten är jag bra på men att laga. njae. Nu är jag tyvärr så illa tvungen. Jag är en sån som nästan hellre diskar än lagar mat. Så disken är det bara att ta tag i efter maten. Tjoho!

Nu ropar maten på mej för att ätas. Hörs sen!

//Emma

Tre stycken som glömmer nycklar... smidigt haha

Runt halv ett gick jag och pappa upp till kusinerna för att se på dagens derby, Hammarby-AIK.

Som väntat tog AIK ledningen men jag måste säga att Hammarby gjorde en riktigt bra första halvlek förutom dom tio sista då dom tappade och då passade självklart AIK på att ta ledningen.
Andra halvlek blåstes igång och AIK såg ut att komma ut riktigt taggade. Dom tappade dock och Hammarby tycker jag återigen tog över taktpinnen och spelade stundtals riktigt bra, dessutom kvitterade dom (:D)
Men tråkigt nog vanns matchen av AIK med 2-1 dock ganska bra för Djurgården.

Efter matchen vandrade vi hemåt och slängde oss i vår egna soffa istället. Vi kom fram till att det var dags för något att äta så vi bestämde oss för att åka mot Franco's i stäket (dom gör otroligt goda avocadosallader där).

När vi är ute på gården så frågar jag om något tagit med sig nycklar, alla ser frågande på varandra och säger nej. Kul, utelåsta! Tre stycken och ingen tar nycklar, höga odds för det va? ;)
Dessutom var mamma på en kompis landställe sen igår och hon skulle inte komma hem än på ett par timmar. 

Men vi åkte och åt lunch i alla fall, hade inget annat val. Satt där ett bra tag innan vi bestämde oss för att åka till Barkarby och Media Market. Där köpte vi en HDMI kabel och pappa köpte något till kameran.
Jag körde hela tiden men idag var det inte lika lätt att köra som igår, var galet mycket bilar ute och jag är inte den som tar för mig på vägarna, men lever gör jag i alla fall, bilen hoppas jag också mår bra, hehe.

Nu ska jag ner till hallen och se på brorsans match!

Sarah

Dagens diss!



Dagens diss är nånting som kan göra mej så arg så arg. Tror att exakt ingen tycker om det här heller. Så jag skulle vilja säga att det är en klockren diss.

Dagens diss är BILKÖER! När man har bråttom å bara vill komma fram så ska man behöva stå stilla på vägarna i bilköer. Veckan har varit hemsk på den fronten. Började i torsdags då jag, pappa å Emil skulle till Hovet. Då va det jävla poliseskorter eftersom det va EU toppmöte eller nåt.

Detta gjorde att det stod helt stilla på E4an å att det tog oss en å en halvtimme att åka till Hovet. Å när jag även va tvungen att köra va det ännu segare. Det här med köer fortsatte i fredags då jag skulle hem från Södertälje. Det stod helt stilla återigen, å det visade sej att det bara va tittköer. TITTKÖER! Det är ännu mer irriterande.

Så bilköer går sååå jävla fetbort. Dock kan man inte göra så mycket åt det. Men ändå. Sjukt irriterande vilket som. Den gången jag blir som argast är faktiskt även i trafiken...

//Emma


Fotboll

Den här söndagen som många andra tänkte jag spendera framför tvn å kolla fotboll. Det började med Hammarby - AIK. Jävla skitresultat. AIK tog ledningen. Å då tänkte jag å säkert många med mej att det va kört då Hammarby inte brukar göra särskilt många mål. Men fel av mej. Dom lyckas otroligt å otippat nog göra mål å va riktigt på gång ett tag. Dock får AIK in ett till mål såklart å vann med 2-1. Typiskt. Oavgjort hade varit bäst!

Nu rullar Liverpool - Manchester United. Tycker inte om nåt av lagen. Men hoppas på Liverpoolvinst då dom redan är så gott som borta ;). Det står fortfarande 0-0 i skrivande stund å det är snart paus. Va ska man göra i pausen? Ja, inte vet jag.

Sen efter denna matchen är det kära Arsenal som spelar. Det ser jag fram emot. Arsenal som spelar bäst i världen (tillsammans med Barcelona) när dom spelar som bäst. Dock väntar ett tufft derby idag.

//Emma

Lördagen

Haha oj vad läsarna går ner under helgerna och när man inte uppdaterar.
Men som Emma tidigare uttryckte sig så fint så har det inte blivit mycket datorsittande i helgen.

Gårdagen var ganska fullpackad så att jag inte ens hann logga in och skriva ett hej. Hade ganska mycket att göra.
På morgonen kom farmor och farfar och hälsade på, trevligt att se dom igen då det var flera månader sen sist. Tror inte jag sett dom sen innan jag åkte till USA.
Runt tolv splittrades vi, mina farföräldrar åkte för att kolla på en lägenhet och vi andra åkte till Vallentuna för att se Jonas innebandymatch, jag körde både dit och hem och nu känns det riktigt bra ute på vägarna, körkort snart ;) hah.

Tråkigt nog gick det inte så bra i matchen. När vi kom hem var det bara att sätta igång och fixa sig. Åkte till Bro för att fira kusin 18 år! Grattis grattis (: Bjöds på god mat och trevligt sällskap :)
Åkte sedan hem och gjorde inte så mycket mer den lördagskvällen, såg på någon film som var helt okej, gick och la mig ganska tidigt.

Ni har väl inte glömt att man ska ställa om klockorna? ;)

Sarah

Im alive!

Ja okej. Jag lever. Har blivit väldigt lite datorsittande i helgen bara. Jag tänkte att jag kunde ta å berätta om helgen för er.

I fredags jobbade jag i Södertälje. Kom hem runt halv nio. På vägen hämtade jag Josse å Linda å vi åkte hem till mej å gjorde oss i ordning osv. Senare kom Stefan å vi satt å snacka å drack lite. Sen blev det så att jag å Josse åkte in till stan medan Stefan å Linda gick ner till Rilles.

I stan mötte vi upp nåra vänner på Collage å va där ett tag. Sen drog vi vidare, men kände för att åka hem. Vi hittade skjuts, å klämde ihop oss i bilen. Det är verkligen rätt uttryckt då vi va sju stycken plus chauffören. Åkte hem till Josse å sov där.

Lördagmorgonen spenderades framör Män som hatar kvinnor med Josse å Christoffer å vid tre kom familjen å hämta mej då jag skulle skjutsa dom till Arlanda. Blev även en sväng förbi Täby. Kom hem vid fem å då kom Josse hit å vi åkte å köpte mat, åkte hem till mej å började dricka lite smått. Det kom förbi lite folk för att föra å sen drog dom till stan.

Klockan va på tok för tidigt för att dra nånstans tyckte vi så jag, Josse å Christoffer satt kvar hos mej å prata om allt mellan himmel å jord. Sen bestämde vi oss för att gå ner till Rilles. När vi kom ner så va vi inte sugna längre, så vi gick hem. Haha. Nödvändigt.

La oss å kolla på film å somna rätt fort. Nu har dom nyligen åkt hem å jag ska väl masa mej upp snart å lägga mer å kolla på derbyt. Hoppas på ett typ oavgjort resultat eller nåt i den stilen. Kommer bli en riktigt seg söndag idag.

//Emma

Galet dålig uppdatering

Ack ack ack...

Det är inte alla dagar man har tid för datorn och idag var en sådan dag.

Morgonen startade kvart över åtta för mig då jag klev upp ur sängen, eller snarare halv nio, men klockan ringde kvart över åtta. Duktig som jag är har jag börjat att äta havregrynsgröt varje morgon, tror Emilia har inspirerat mig, har dock inga bananer på min gröt utan jag nöjer mig med äppelmos och kanel.

Kvart över nio stänger jag och låser dörren för att gå mot busshållsplatsen. Vid busshållsplatsen står jag och väntar på att bussen ska komma, ni vet det man brukar göra? Klockan tickar på, minut för minut, men den kommer aldrig? Dom andra som också står och väntar på bussen tittar otåligt på klockan ett flertal gånger men bussen kommer inte.

Kul tänkte jag, då blir det en promenad upp till centrum. Kom upp till frisören tio minuter sent, slingade mitt hår (blont), blev väldigt nöjd, hehu :) och begav mig mot skolan som började tio i tolv. En lektion skulle jag ha, religion, och när jag kommer dit så säger dom att vi ska se på film, film?! Hur onödigt känns det inte då att komma för den lektionen? Dessutom ska vi se Bruce den allsmäktige som jag har sett tusentals gånger, i och för sig älskar jag den filmen, Jim Carey är sååååå bra! Men jag hade likagärna kunnat sett den hemma.

Efter skolan gick jag till centrum där jag mötte upp Nedson och vi satte oss på Tasty's och fika, as usual :)
Blåbärspaj idag, dom hade ingen hallonpaj :( Men det smakade bra ändå. Satt där ett par timmar och pratade om allt möjligt. Åkte sedan hem, hjälpte mamma och pappa med middagen. Grillspett. Gick upp till Bea och såg på idol, härligt att träffa henne igen! :) Tycker att Reza borde ha åkt ut.

Blev väldigt dålig beskrivning i slutet av inlägget men kände att det blev väldigt långt och mycket att läsa plus att pappa kommer dra ut sladden vilken sekund som helst.

Sov gott!

Sarah

Nu köööööör vi!

Nu jääääävlar.. Jag, Josse, Linda å Stefan sitter hemma hos mej å taggar till. Snart bär det av. Förmodligen till den stora staden. Dålig uppdatering idag. Men kom hem från jobbet halv nio typ. Men nu tog jag tiden till er. Jag är typ världens bästa!

Ha en trevlig kväll alla söta! Vi hörs kanske imorgon ;)

//Emma

Dagens citat 091023

Jag, Linda å Josse sitter hemma hos mej å pratar lite.

"Det är hål i mina sista jobbyxor, jag märkte det idag när jag pilla mej rätt upp i analhålet". Linda är inte alltid så finkänslig som man kan tro ;)

//Emma

Slitet

Var bara tvungen och lägga upp de här bilderna. Såhär ser det ut påväg hem, efter 4 dagar i Dalarna i somras:) 



Sen finns det ju iofs de som tålde lite mer:



Oförglömligt för alla härliga som var där, för er som inte var: SYND! :D


/E

Tråkig förlust egentligen värda 3 poäng tycker jag

Fyfäään hur kunde det gå så illa när dom ändå spela ganska bra?
Sista perioden var galen, 19-1 i skott till Djurgården eller något sånt? Trots detta förlust med 2-1, Södertälje hade en mur i målet idag, tur för dom kan jag säga.

Ni vet att jag skrev i ett inlägg igår "Hoppas och tror nog att Djurgården ska klara av att vinna imorgon även fast jag inte sitter på läktarn ;)" Tråkigt nog gjorde dom inte det, dom behöver nog mitt stöd "live" trots allt och inte bara genom rutan.

Pappa sa efter matchen "Sarah, här får du mig att se på hockey på tv och när vi kollar så förlorar dom bara. Varför kan vi inte bara göra som vi gjort tidigare? Trycka på text tv och sitta och vänta och hoppas? Det verkar ju gå bättre för dom då."

Visst kan man se det på hans sätt men mitt verkar mer rimligt eller vad säger ni?
Det går helt enkelt inte att vinna en match utan Sarah på läktarn...

Sarah

Snart helg..

Nu är det snart helg. Jag är sjukt taggad. Dock har jag en arbetsdag kvar. Å den måste spenderas i Södertälje. Så om nån är där. HÖR AV ER! Kom å säg hej eller ät lunch med mej.

Dagen har iaf varit bra. Är sjukt trött bara. Jobbet rulla på som vanligt, sen blev det systemet å sen hockey. Va sjuka köer så tog typ en å en halv timme att åka in. Värdelöst. Matchen va inte bättre den. Så det va tråkigt. Men nya tag som gäller.

Imorgon blir det nog utgång å jag är taggad. Blir en helhelg med mina älsklingar så kan ju inte bli bättre.

Nu ska jag äta lite å sen sova. Måste orka med den låååånga dagen imorgon.

Puss //Emma

Den där Fredrik..

Nu kära ni, som ni har väntat. Men här kommer det.

På kryssningen i lördags så satt jag, Sarah å Emilia i vår oerhört mysiga hytt å spela fuck the dealer. Då kom nåra killar in å ville vara med. Då slänger denna människa ur sej typ "men du då, är du 17?" Alltså HALLLLLÅ? 17? Efter detta va jag ganska otrevlig mot honom resten av kvällen ;) Det va säkert nåt mer som hände, men jag va inte helt nykter. Å jag skrev några välvalda ord i telefonen så jag skulle komma ihåg det. Det jag skrev va "Fredrik. Hata". Haha. Skön jag är ändå ;)

Så nu är hans tid i rampljuset över, å jag är inte bitter eller ledsen över detta. Men jag hatade honom för tillfället då det hände. Haha


Här har vi lilla Fredrik :)

Dock va det en riktigt bra grej med honom. Tror det va han. Kan va nån annan. Jag kommer inte riktigt ihåg, men vi chansar på att det va han ;P


Oerhört tjusig, vems det nu än va :P haha

//Emma


Djurgårnden-Södertälje på tv istället

Pratade nyss med jocke i luren (mina kusiners pappa) och frågade om jag och pappsen fick komma upp och se på Djurgården-Södertälje hos dom och det fick vi, snälla som dom är :D :D

Så ska dra på mig ett par mjukisar nu och en mysig tröja sen blir det att röra sig upp för den långa backen.

Nu innan ska jag bara gå och skala potatis till middagen.

Tjingeling!

Sarah

Idétorka


Har absolut ingen aning vad jag ska skriva om, några förslag?

Sarah

HAHA!

Såg just några kommentarer här i bloggen. Å innan jag sover tänkte jag ta å förklara lite hur det ligger till.

Kommentaren hade nåt att göra med att det va mycket hockeysnack nu för oss Djurgårdare. Det är inte alls konstigt med tanke på att Elitserien nyss dragit igång. Är lite svårt att prata om det när det inte spelas nåt ;) Sen att ni AIKare har svårt för detta för ni inte ens ligger i Elitserien kan ju faktiskt inte vi hjälpa. Hoppas ni vaknar snart å inte hoppas för mycket på guldet som inte kommer hända. Ni kommer bara bli besvikna. Så ge upp hoppet redan..

Tack å hej.

//Emma

Sweet dream or a beautiful nightmare...

Jag är återigen ledsen för relativt dålig uppdatering. Men jag fattar inte hur jag kan ha så lite tid nu när det inte är några träningar. Det är full rulle hela tiden. Mest för jag känner att jag måste göra massa saker nu när jag har tid. Som Sarah sa så har mitt inlägg jag lovat er inte kommit upp än. Men det kommer! Ska bara formulera mej på bra sätt, därför det tar tid ;)

Idag på jobbet va det förövrigt två killar från tre som hade en tävling om mej å min ålder. Hmm, det va ett jävla snack om min ålder dom senaste dagarna. Det sluta iaf med att jag gjorde den ena killen glad... med svaret då alltså ;) haha

Nu ska jag ta å sova, imorgon är det jobb, hockey å systemet som står på schemat. Hörs imorgon!

//Emma

-


Tänk att ett litet sms med endast några få ord kan göra en så glad
.


Seg kväll

Har spenderat kvällen i soffan och sett på världens sämsta film tror jag. Har ingen aning om hur vi kom in på just den filmen, såg den inte ens från början och hade filmen ens något budskap eller mening? Tråkig var den i alla fall så jag fattar inte hur jag kunde sitta där efter varje reklampaus ändå.
Det är ju inte så att jag har plugg eller körkortsteori att göra, neeej verkligen inte...

Blev inge hockeybiljetter för vår del tråkigt nog, ska gå på någon match nästa vecka då både jag, lillebror och pappa kan åka in tillsammans istället. Kanske mamma också om hon känner för det, hon är dock inte speciellt hockeyintresserad men hon kanske väljer att följa med ändå.
Hoppas och tror nog att Djurgården ska klara av att vinna imorgon även fast jag inte sitter på läktarn ;)

Mycket roligt att det kommer folk från julita (?) och kollar Fredrik, fortfarande så har Emmas hatinlägg inte hamnat i bloggen och det ska du nog vara glad för, haha. 

Nu är det dags att sussa, den här kvällen har gått galet segt ska jag säga er, har inte gjort något vettigt alls. Härligt att man gått från träningsfreak till soffpotatis på två dagar.

Sov gott!

Sarah

Pappa är svår att prata med när tv:n är på

Snaaaark, här sitter jag och försöker prata med pappa som sitter och kollar på tv och då är han totalt okontaktbar ska ni veta.

- Pappa? Pappa? PAPPA?!
- Vilka biljetter tycker du att vi ska köpa?
- Va? Vadå?

Den här gången gällde det biljetter inför morgondagens hockeymatch, Djurgården-Södertälje.
Jag har ävan hört rykten om att Emma ska dit? ;)
Nu verkar det dock som om vi inte kommer åka till Hovet och kolla trots allt, biljetterna vi först tänkte köpa var slutsålda och nu är min pappa okontaktbar igen, haha.

Får se hur det blir, ni lär väl antagligen få höra.

Jag tycker att ni som kan borde åka in och stödja Djurgården iaf! Vinst mot HV senast.
Nu är det bara att krossa!



Sarah

Aj aj aj

Jag har skadat mej. Jag har sviiinont i knät. Detta hände då på jobbet. En farlig plats ska ni veta. Jag tänkte då berätta för er hur detta gick till så jag kan få lite medlidande. Jag skulle hämta äggpallar å började dra. Det va bara det att två stycken satt ihop med tejp så det blev lite tyngre.

Jag tar i å drar hårt bakåt å tar ett steg bakåt. Där va det nån som spillt ut mjölk, så jag halkar, slår i knät å pallyften å sen ramlar jag rätt ner på golvet xD haha. Det gjorde skiiitont, men måste sett förjävla roligt ut. Som tur va va det ingen som såg det då det är ett litet lager å ingen va där uppe mer än jag. Jag kan säga att jag va uppe på fötter lika snabbt igen.

Min brorsa tyckte det va klantigt, visst, det kan tyckas. Men vem räknar med att nån har lagt mjölk på golvet helt plötsligt bara sådär? :P Men det går nog över nån gång förhoppningsvis..



Kan inte mer än att skratta åt det, även fast jag känner smärta ;P

//En mörbultad Emma


Hjulfästen - Julfesten

Ser ni likheten? Orden ser å låter ganska lika, men oj vilken annorlunda betydelse dom har. Jag berättade för Stefan idag om att jag skadade mej på jobbet. (Berättar det senare för er) Å då sa han nånting julfesten. Men jag trodde han pratade om Hjulfästen. Det är bannemej inte alltid lätt när det är svårt ;)

//Emma

Nationella tal om relationer? ... yees äntligen en idé!

Skolan drog ut på tiden och jag kom hem typ nyss även fast jag slutade vid halv två. Men duktiga som jag och Sara är satt vi kvar i skolan och jobbade på vårt svenska nationella tal om relationer. Tror att det kommer bli riktigt bra om vi får ihop allt så som vi vill ha det :)

Sitter nu med en skål fil och flingor i famnen och kollar på My Sweet 16 på MTV.
Finns så sjuka teman dom väljer att ha på sina fester, även fast dom ibland är coola men galet överdrivna.
Idag var nog första gången jag såg en tjej som hade ett normalt tema, 80-tal, och en normal klädsel som inte kostade över en halv miljon kronor + smycken för minst lika mycket.
Pengar växer på träd för deras del verkar det som iaf ;)

Sarah

Stockholm Open

Ikväll ska man iväg till Kungliga Tennishallen och kolla på på Stockholm Open :) Har aldrig sett tennis i verkligheten (att se Linus å co. spela räknas inte riktigt). Både Söderling och Pim Pim kommer man att få se!

Så nu måste jag iväg!

/E


Lyon

Löparskorna snörades av och ställdes återigen in i garderoben, istället blev det att spendera två timmar i tvättstugan, två välbehövliga timmar.

Min vinterjacka, som nog var världens skitigaste fick sig en rejäl omgång. Först tvättmaskinen sen torktumlare. Detta resulterade i att det nu känns som om den har förlorat allt sitt dun och är inte alls längre lika mysig och fluffig som den var tidigare :(
Hoppas att den blir bättre då den har torkat lite mer, efter en och en halv timmas torktumlande orkade jag inte sitta och vänta längre. Champions League visades på tv och jag satt nere i tvättstugan och väntade på en jacka? Låter inte alls rätt i mina öron.

När jag kom hem satt pappa och kolla på Liverpool-Lyon, han var dock tvungen att se på den matchen då vi inte har dom andra kanalerna som visar de andra matcherna.
Matchen var riktigt rolig att se på och den slutade 1-2 till Lyon :D



Sarah

Stress, stress, stress

Dagen har varit lång å stressig. Gick upp vid sex för att hinna till tåget å till jobbet. Slutade vid fyra, kom hem vid fem. Det tar alltså en timme att ta sej en väg. Men det gör inte så mycket. Väl hemma hann jag bara byta kläder å sen va det dags att slänga sej in i bilen å åka till Hovet.

Hockeydags. Det va jag å kära bror min som åkte in. Hämta ut biljetterna å satte oss. Matchen började bra å vi ledde med 2-0. Dock kvittera HV men i tredje perioden avgjorde Djurgården på en riktig bjudning av backen. Bara tacka å ta emot. Härlig seger å sköna tre poäng. Det går bra nu... 

Kom hem för ett tag sen å kolla klart på Arsenal. 1-1. Inga vidare siffror. Men dom kommer förmodligen ändå gå vidare i CL så inget att tjura över även om det va riktigt surt att släppa in mål i 93 minuten.

Jag tänkte faktiskt ta å sova nu. Förlåt för dålig uppdatering idag, men har som sagt inte varit hemma. Mitt inlägg som jag pratat om kommer imorgon. Det kan jag näst intill lova.



Nästa match är på torsdag mot Södertälje. Jag ska dit, det tycker jag du ska oxå ;)

Godnatt, sov gott å dröm sött!

//Emma


En månad kvar...

Nedräkningen har verkligen börjat! Idag är det exakt en månad kvar tills jag å bästaste Josefin åker till Thailand. Ska bli underbart. Tänker inte på så mycket annat än det just för tillfället faktiskt. Komma bort från kyla, mörker, regn, rusk, snö, blåst å allt annat tråkigt. Kan inte bli bättre.

Kommer fram till en varm sol, långa nätter, goda drinkar, trevligt sällkap. Va mer kan man begära? Jag kommer nog aldrig vilja åka hem. Men tre å en halv vecka är ganska lång tid å vi hinner förhoppningsvis vila upp oss under den tiden.

Så nu kära vänner, en månad kvar. Lägg det på minnet. Å om inte så kommer ni bli påminda ex antal gånger ;)

//Emma

Filmeeer!

Woho! Var precis (typ) och hämtade ut mitt paket från posten.
7 Filmer jag har beställt :D glömde bort vilka det var, så började garva lite åt mig själv när jag såg vad ja lyckats beställa. Ja, jag har barnasinnet kvar ;)



Nästan 700 kr gick det på.. värt det? Tror nästan det. Många mysiga filmkvällar framöver.

/E


På fel plats?

Jag och Carina bestämde oss för att på något sätt se Malmö-Göteborg igår och ge allt stöd vi kunde till våra (väldigt tillfälliga) vänner i kampen mot "Götet" och började kolla upp idéer. Och tillslut hade vi enats om Olearys i Gamla stan. Så vi möttes upp vid St:eriksplan och begav oss till Gamla stan, kruxet var bara att när vi stiger av (efter att nästan glömt bort att gå av) så slår det oss att ingen vet vart vi ska! Äh! Det måste ju ligga här nånstans tycker vi båda och börjar promenera...
Tillslut kom vi fram till en bar och vi bestämde oss för att kika in om de hade någon tv.. Å javisst hade de det! Men nu var ju frågan om de visade rätt match? Mitt upp i när vi står och velar så frågar en kille:

- vilken match ska ni se?
- Malmö-Göteborg, svarar jag.
- Då är ni rätt.
Först då inser vi att stället är ganska välfyllt av killar (rätt hyffsade sådana därtill). Och vi bestämmer oss ganska snabbt att här kan vi tillbringa kvällen. Men ack vilket misstag... Vi var så naiva. Så nöjda med stället att vi inte riktigt uppfattade/reagerade över nästa mening som sades:
- Bara ni inte hejjar på Malmö.
- Hö hö vi hejjar på AIK ju säger vi glatt och går fram till baren, beställer Nachos och slår oss ner på första parkett. Matchen blåses igång och när vi då ser oss omkring går det plötsligt upp för oss... Vi har hamnat på en Göteborgsklubb, och vi är omringade av minst 40st som heter Glenn! Jag svär att jag inte innan såg den stora Blå-vita flaggan som sedan tydligt hängde bakom baren.

Gissa om vi kände oss små! Och när Malmö gör mål börjar hela baren sjunga "hör ni våran sång, AIK" mummlar vi mest.. "Vi är här".
Vi gjorde några halvhjärtade försök med schh schh Götet.. Men överröstades ganska snart.
Vi stannar ändå strongt kvar men när matchen blåses av och alla stämmer in i sång tar jag och Carina tillfället att snabbt ta våra saker och slinka ut..

Men kul var det, och tyvärr måste ja säga att de var trevliga de där Glenn-arna.

/E


Löparskor på

Tänka sig vad man kan oroa sig i onödan. Man förstorar upp saker som egentligen inte är något att fundera över.
Härligt att man kommer på det efteråt då man legat och vridit sig i sängen natten innan och sovit dåligt, men jag klagar inte :)

Dagen har rullat på som vanligt och kom nyss hem från Stadium där jag varit med pappa och Jonas. Jonas handlade inomhusskor till innebandyn och jag kollade på en framtida jacka. Vet dock inte vilken färg jag vill ha, röd eller svart?

Ska nog alldeles strax snöra på mig löparskorna för en runda, man kan ju inte lägga sig på latsidan helt och hållet när man är träningsledig, måste hålla formen uppe liksom (; Med allt godis jag köpte på kryssningen så blir det lätt att man sitte hemma i soffan istället och smaskar i sig, men nej ni så ska det inte bli! Även om jag gärna hade velat det...

Hoppas ni haft en bra dag!

Sarah

Sängen väntar..

.. på mej att krypa ner. Vi ska hålla varandra varma under natten. Det ska bli mysigt värre. Jag vet jag lovade er att hatiskt inlägg, men det kommer förmodligen imorgon så håll tillgodo ;) Känner jag redan har bloggat tillräckligt å väldigt flitigt idag å det är ju som sagt en dag imorgon.

Så godnatt, sov gott å dröm sött! Å sen kan ju alla hålla tummarna för en av oss bloggerskor imorgon. Det är allt jag säger.

//Emma

Sängdags

Nyser, nyser och nyser.. riktigt jobbigt om ni vill veta.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det att krypa ner i sängen. Är dock tveksam på om jag kommer kunna somna då jag sov när jag kom hem från skolan idag, men gäspar gör jag ju så borde inte va så svårt.

Sov så gott! 

Puss

Sarah

Bevis!

Nu ska ni få se beviset på detta bokdrama. Alltså, Emilia hade med sej en bok. Började med att hon läste i omklädningsrummet. Å då har hon inte med sej en liten pocket typ. Nejnej, hon har med sej en stor tegelsten till bok. Sen fortsatte detta med att Sarah låg å läste, men senare, när jag å Emilia kom till hytten vid fem så lägger sej Emilia å läser. Detta har ag faktiskt bevis på å tänkte visa er att detta verkligen stämmer ;D


Där ser vi en säng, en Emilia OCH en bok :)

//Emma


Bilder från kryssningen









Förklaring

Nu har Emma varit duktig och berättat om kryssningen. Men jag måste försvara mig det där med att jag låg kvar i hytten och läste...

Klockan var tre då Emilia och Emma bestämde sig för att gå upp och dansa igen, då hade dom redan suttit i hytten i kanske en halvtimma medans jag varit med Ea och Sandra ett tag. Men jag gick ner till hytten och där satt dom då och pratade. Emma hade halvt krypit ner under täcket och såg ut att vara beredd på att somna.

Men nej, då säger Emilia att kom igen nu, nu går vi upp och dansar igen.
Varken Emilia eller Emma hade spelat matchen under dagen (Emma för att hon hade ont i magen sin :( ) och var självklart jättepigga i benen och inte alls trötta i kroppen. Men jag kände att nej, klockan är tre och jag kan knappt röra mina ben och fötter. Så då blev det helt enkelt att vara kvar i hytten för min del där jag spenderade tiden på bästa sätt genom att läsa en bok. Fanns inte så mycket mer att göra i väntat på att dom skulle komma tillbaka. Dock slumrade jag till till och från i en halvtimma innan dom kom och dunkade på dörren då dom ville komma in. Då var klockan 5. Jag blev helt plötsligt mycket piggare och fick ganska svårt att somna, Emilia gjorde mig iaf sällskap då Emma slocknade ganska snabbt (:

Vaknade en timma för tidigt för att gå upp till konferensen, gick tillbaka till hytten och somnade om en timma för att sedan gå tillbaka till rummet där konferensen skulle hållas. Resten vet ni...

Bilder orkar jag inte ladda upp just nu, internet är så segt :/

Nu ska jag gå och hjälpa mamma och pappa med att vika tvätten hjälpsam som jag är :)

Sarah

Kryssningen

Sådär ja. Då tänkte jag ta å berätta om kryssningen. Direkt efter matchen började vi fixa oss å så. Pappa skjutsa mej, Sarah å Emilia till hamnen. Det va samling där halv sju. Vi va där fem. Hade alltså en del tid att slå ihjäl. Så vi gick in på toan å fixa oss klart sminka oss, fixa håret osv. Fan så snygga vi blev ;)

Efter det så drack vi lite i väntan på dom andra. När det började bli dags för oss att gå på så kom alla från jobbet av. Sjukt kul då alla va så slitna. Sen va det dags att gå på båten. Gick till hytten å sen direkt till buffén. Smaka väldigt bra. Dock vet inte riktigt alla (läs Emilia) hur man äter buffé. Man får hämta mar flera gånger, men det hade hon inte fattat så det blev mat i stora lass ;) haha

Blev mat, dryck å efterrätt i mängder. Även prat, massa skratt å en del tårar. Känslofylld middag. Efter det blev det shopping i tax-freen. Det som köptes va lite alkoholhaltigs drycker så man skulle klara hela natten. Sen bar det av till en hytt där alla i laget befann sej å spelade jag-har-aldrig. Intressant lek.

Efter detta så drog nästan alla upp till scenen. Men inte jag, Sarah å Emilia inte. Vi drog till vår hytt å spelade fuck-the-dealer å drack vidare. Fick även några besökare som ville vara med å spela. (Ett inlägg om detta kommer senare, ett hatiskt sådant ;))

Vid ettiden så gick vi upp till scenen å dansade. Dansade tills det stände då vi drog vidare till discot. Eller inte Sarah, hon gick till hytten å läste ?!?! dock är hon lite förlåten då det va Emilias bok. Vem tar med en bok på kryssning? :P

Vi dansade å dansade å gick till å med å önska låt. La in en lapp med låtens namn. Å vet ni vad? Den spelades lite senare! När vi va alldeles för trötta gick vi i la oss.

Upp tidigt nästa morgon för att ha "konferens". Lite för tidigt då vi gick upp en timme för tidigt. Väl där delades det ut priser. Å vår egna lilla Sarah fick pris för årets rookie! Det va hon verkligen värd :)

Resten av dagen va väldigt seg. Va helt slut. Det blev lunch, shopping, sovning, kortspel å så umgicks vi lite. Det va väl i princip det som hände. Sarah å Emilia kanske lägger till det jag glömt i nåt inlägg.

Här kommer några bilder från min kamera, Sarah har dom flesta.





//Emma


Hej hopp hemma igen!

Kände för att fyrdubbla inlägget där det stod att vi vann och att nu kör vi efter matchen i lördags.. tåls att läsas om och om igen ;) Eller så erkänner jag bara mitt misstag att det råkade bli så bara för att jag blogga från mobilen och inte var riktigt haj på hur man gjorde...

Kryssningen var riktigt rolig och lyckad! Som Emilia och Emma tidigare sagt så kommer det mer detaljer och bilder senare, kanske redan ikväll skulle jag tro?

Nu är det dags att ge sig iväg till skolan. Börjar bli sjuk igen känns det som, huvudet är tungt och näsan täppt :/ Måste dock hålla mig frisk till imorgon och torsdag då det är viktiga saker som händer.
Så nu ska jag alltså till skolan och skriva ett religionsprov som jag inte har pluggat ett skit till. Får se hur det här går, har bara mig själv att skylla, som vanligt..

Tjingeling.

Sarah

Hemma!

Nu är jag hemma! Eller har varit det ett tag, hunnit käka middag å så. Jag är trött å sliten så jag ska faktiskt gå å lägga mej nu då det inte blev så mycket sömn i natt. Imorgon kommer jag skriva mer å berätta om kryssningen, ladda upp bilder mm. Ledsen för dålig uppdatering i helgen, men som sagt, jag hade varnat er för jag visste vi skulle bort.

Vi hörs imorgon. Sov gott å dröm sött!

//Emma

.

Hemma. Sliten och hungrig... aldrig mer kryssning?!


Jodå ;)

bilder kommer sen!
/E

Nu smäller det

Vinst med 4-1! Nu kör vi! Fullt ös medvetslös! / sarah, emma och Emilia

Nu smäller det

Vinst med 4-1! Nu kör vi! Fullt ös medvetslös! / sarah, emma och Emilia

Nu smäller det

Vinst med 4-1! Nu kör vi! Fullt ös medvetslös! / sarah, emma och Emilia

Nu smäller det

Vinst med 4-1! Nu kör vi! Fullt ös medvetslös! / sarah, emma och Emilia

Trevlig helg

Äntligen lördag. Som jag har längtat. Vädret är inte på topp, men vi ska bjuda på skönspel iaf såhär sista matchen. Väskan är packad. Tror jag fått med mej allt, är dock osäker. Men det löser sej nog alltid. Jag sitter nu å väntar på att klockan ska gå så jag kan äta lunch å sen bär det av till Väsby i kära Bipen. Efter det blir det fixning i omklädningsrummet å sen blir det kryssning. Jag är sjukt taggad!

Det här är nog det sista jag skriver innan söndag, så jag vill önska alla en trevlig helg. Gör inget som jag inte skulle ha gjort ;)

Pussåkram!

//Emma

Sov gott

Vet inte mycket mer än att bloglovin är en sida där man kan prenumerera och följa dom bloggar man gillar. Så det gör ju det mycket lättare för er läsare att se när vi har uppdaterat osv. ;) Eller nått i den stilen...

Nu börjar klockan bli mycket, fick inte mycket gjort ikväll som  jag hade planerat. Har inte ens börjat packa ännu :o Men det får helt enkelt bli imorgonbitti.
Nu är det dags att sova, tiden rinner iväg alldeles för snabbt.

Dröm sött.





Vet ej vad det är...

...men det lät bra så gör det bara ;)

Följ vår blogg med bloglovin

Sarah

Sängdags

Dags för mej att krypa ner i sängen. Har packat en del, har bara lite smågrejer kvar imorgon. Tänkte bara säga att det det kommer bli ganska dålig uppdatering imorgon då alla vi tre kommer att va på matchen vid halv ett å sen åka direkt på kryssning å inte komma hem förrän söndagkväll. Jag hoppas ni har överseende med detta.

Den som väntar på nåt gott...

Men jag skriver självklart några välvalda ord imorgonbitti.

Söta drömmar!

//Emma

Kevin Borg istället för Chris Brown

Hur tycker ni att det gick för Kevin Borg? Jag tycker han gjorde det riktigt bra.

Sarah


Kanske ska satsa på skådespeleri?

Kom hem från träningen runt åtta, pissväder! Kallt och regnigt, hoppas lördagen bjuder på bättre väder.

Trodde jag hade missat den första som sjöng på idol men nej, när jag slår på tv:n runt kvart över DÅ sjunger den första, vad gör dom en hel kvart innan?! Iofs var det bara bra för mig så varför klagar jag? Men om jag hade suttit där sen åtta och väntat hade jag nog tyckt de skulle va lite irriterande.

Lagade middag, grillad kyckling, pommes och bea-sås, till Jonas hans kompis och mig. Efter ett tag kom även Nedson hit. Vi kollade på idol (fick min vilja igenom hihi) och sen lekte vi charader. Haha. Kul var det. Till min stora förvåning var jag riktigt grym på det också, skådespeleri kanske är min grej?

Nu gör vi inte så mkt, kollar på fast and furious.
Måste börja packa också, men har ingen aning om vilka kläder jag ska ha på mig ännu :(
Blir nog att ringa Emilia för att se om hon har lust att ta med sig någon extra klänning för min skull.
Dessutom hoppas jag att hennes dejt ikväll går riktigt bra! ;)


Har inte så mycket mer att berätta för tillfället.
Låg hemma mestadels av dagen, förutom en tripp till jakan för att fika med bästa Belma på tasty's, hallonpaj och vaniljsås, underbart god.

Hoppas ni haft en bra dag!

Sarah

Fredag kväll...

.. är det nu å jag har satt mej tillrätta på sängen å samlar krafter till att packa å städa lite. Det är krafter som inte finns så får nog sitta här å samla dom ett tag till. Kvällen blir jättelugn då det är match imorgon å sen kryssning. Blir en heldag/natt helt enkelt så måste vila upp mej.

Det jag ska packa är just inför kryssningen. Klänning, skor, skor, skor (vet inte vilka jag ska ha), smink, andra kläder, spray, borste, kam, andra saker mm. Det är alltså en hel del så måste tänka så det knakar. Måste även ringa Emilia å Sarah å checka läget.

Träningen idag va rolig, trots det äckliga svenska vädret. Dock va jag tvungen att gå av, har gjort mej illa så får se om jag kan spela imorgon. Men det hoppas jag på! Ska vila min gamla kropp å har smörjt in den med voltaren så jag hoppas på en mirakelsalva.

Provade även klänningarna idag som sagt. Jag har bestämt mej vilken jag ska ha på mej. Jag tänker dock inte avslöja nåt nu, utan ni får vänta med spänning tills vi laddar upp bilder från kryssningen vilket kommer blir måååånga. Jag å Sarah har lovat varann att ta kort på exakt ALLT! Så håll koll på bloggen, det är allt jag säger ;)


Lite mingel sen senaste lagfesten. Imorgon kööööööör vi! :D

//Emma


Babyface?!

Idag blev jag sååå förolämpad. Det värsta jag varit med om. Det va på jobbet å jag skulle gå på lunch. Då va det två killar från Coca Cola som va där för att dema (bjuda på) burn å coca cola zero. Dom hade även byggt upp en hörna där man kunde spela guitar hero med trummor å grejs.

När jag går förbi där säger den ena killen "Kom här, du måste smaka burn här. Eller du kanske inte får förresten, hur gammal är du?" Jag svarade "Jag är faktiskt tjugo år". När jag svara detta såg det ut som han skulle sjunka genom marken å gav mej ett glas burn.

Alltså visst att jag kanske inte ser ut som tjugo. Men va är åldersgränsen på dom. 15 eller?! Ser jag så jävla liten ut eller? Hahaha, sjukt kul va det iaf. Jag gick sen å fundera hela dagen på att jag skulle fråga honom hur gammal han trodde jag va. Dock gjorde jag aldrig det, men ändå.


En gammal bild där jag nog faktiskt är typ 15...

//Emma


Helg!

Nu är det äntligen helg. Som jag har längtat. Kom precis hem å ska precia åka. Träninge kära vänner. Dock måste jag förbi systemet innan å fixa lita annat. Men vi hörs efter!

PS: Klänningarna har kommit!!!! Blir till att prova i omklädningsrummet efter träningen!

//Emma

Annat alternativ

Gooooodmorgon allesammans! Sovit gott?

Det kan jag i alla fall lova att jag har gjort, ingen jobbig natt med massa konstiga drömma :) Inte för att det tillhör vardagen men ibland kan det ju bli lite konstigt.

Funderar på att åka in till jakan eller barkarby outlet idag för att kolla på lite kläder och vinterjacka.
Eftersom att mina föräldrar tyckte att fjällrävenjackan var för dyr, (jag tycker dock att den var ganska billig, trodde den skulle kosta mer) så har jag letat upp ett annat alternativ.

Denna är från Stadium och kostar 1299 kr. Och den ser ju nästan likadan ut som fjällrävenjackan... men men, får se vad jag bestämmer mig för. Blir antagligen ingenting :p

Dock så känner jag inte för att ens röra mig utanför dörren idag, känns som om det är riktigt kallt ute och det är ju inte så lockande när man inte har en vinterjacka att ta på sig.

Sarah


.

Ikväll blir det, förutom att prova kläder till kryssningen, en chillkväll framför idol tillsammans med min granne :) Vi ska laga ihop en god wook hemma hos honom (då mitt "kök" inte riktigt räcker till för två), men sedan bege oss ner till mig eftersom han inte har någon tv, jag fattar inte hur han klarar sig utan!
Så efter jobbet sen, så ska jag iväg och handla.. hm vad var det nu... juste fick en lista av han!

Kycklingfilé
kokosnötsmjölk (?)
Färsk basilika

tre grejer jag aldrig köpt i hela mitt liv. Måste ju vara vuxen poäng?!

Vad ska alla andra göra ikväll då?

- Juste, nu är det helg! Då blir det att gå förbi ICA och kolla vem som jobbar ;) -

/E


Hej Fredag Morgon

Trots att det är fredag var det sjukt svårt att stiga upp i morse! snoozade minst tio gånger innan jag gick upp! (liten överdrift kanske..). När jag väl tagit mig upp på fötter var det bara att kasta sig in i duschen, tackar vettja att det inte är långt å ta sig från sängen till mitt "badrum".

Köpte en smoothie på Levinsky's innan det bar iväg till jobbet, blåbär-banan AS GOOD!

Har varit en liten lugnare vecka det här än förra och nu har jag inte överdrivet mycket att göra då jag redan avklarat det mesta, stolt! :)
Sitter och räknar ner tills klockan blir tolv, för då ska jag gå och fixa mitt SATS-kort! woho äntligen! :D
Så nu jävlar blir det träna av ;) Carro - Du kommer inte ha en chans på brottningen :D

/E

Ni undrar vart mina pengar kommer ifrån? Här har ni svaret

Okej okej... många undrar vart pengarna kommer ifrån och nu ska ni få veta...

Som många kanske vet, så har jag sagt att jag har så mkt att göra i skolan hit och dit. Men egentligen så har jag planerat min största kupp och mitt största brott någonsin, dessutom genomförde jag det, eller inte riktigt jag, hade ju folk som gjorde det åt mig.

Dom flesta har väl hört talas om de senaste och väldigt omtalade värdetransportrånet som hände? Ingen kan ha undkommit att höra eller läsa om det...

Jag satt i veckor och planerade noggrant steg för steg. För att tillslut komma på ett sätt, lätt och smärtfritt, för att kunna få så mycket pengar som möjlig vid ett enda tillslag. Värdetransportrån var ju den perfekta ideén.
Jag ringde några samtal, berättade mina planer och självklart var grabbarna på när dom fick höra mina dom. Det här skulle komma att bli busenkelt. Och ser ni? Här sitter jag nu i min säng, polisen ovetande om att det egentligen är jag som ligger bakom det smarta värdetransportrånet, visst att mina pojkar åkte in, men huvudsaken är ju fortfarande att jag sitter säkert. Och gissa om jag gör det! Dessutom med massvis av pengar ;)



Det som stärker det jag nyss sagt är att jag för inte så länge sen i ett inlägg klagat på att mina föräldrar inte betalar saker åt mig. Så nu vet ni vart alla mina pengar kommer ifrån ;)

Sarah


Godnatt

Jag vet, klockan är bara barnet. Men jag har varit sjukt trött idag å inte känt mej helt hundra så jag säger godnatt. En tidig kväll kan ju inte skada. Å Sarah, vart har du fått alla dessa pengar ifrån? Det vill iaf jag å säkert många med mej veta ;D

Sov gott å dröm sött alla söta.

//Emma

Vinter utan snö

+1 visade termometern i bilen när vi åkte hem från träningen.
+1!! Sjukt kallt ju :(
Nu blir det att plocka fram mössa, vantar, halsduk, långkalsonger och vinterjacka.

Jag känner för att köpa en ny vinterjacka, funderar på en svart fjällräven, och nej inte dom där stora dunfjortisjackorna utan dom andra som är fina, ni fattar säkert vilken jag menar eller?
haha nej tänkte väl det :) Nedan kommer en bild på den.



En sån här skulle jag vilja ha, 3000 kr. Borde det inte vara värt det?


Dessutom måste det inhandlas en ny mössa och nya vinterskor OCH kläder till helgen. Poff så var pengarna borta...

Sarah

Dagens citat 091015

Idag på träningen så pratade vi lite emellan två övningar. Vi hade klunsat alla oavgjorda matcher för att få fram en vinnare.

"Vi förlora på stensaxåpåse å sen åkte vi rätt ner", sa Sarah
"Va är en Ceasarpåse?" frågade Carro som inte riktigt hörde.

Det går bra nu..

Nyss hemkommen från träning. Va fruktansvärt kallt. Människan är inte gjord för att vara ute nu, iaf inte i dessa kalla breddgrader. Därför jag åker snart ;) Efter det att jag å Sarah smidit planer inför kryssningen å jag släppt av henne hemma ringde jag min kära vän Josefin å smed ännu mer planer. Oj oj oj. Kommer bli grymma helger framöver känner jag. Jag är redan nu sjukt taggad. Nu när jag har så mycket att se fram emot kommer tiden gå ännu snabbare.

Jag ska även bli bättre att ta kort på alla våra äventyr vi är ute på. Det vill säga att ta mer kort på våra utekvällar. Det är oftast då kameran brukar komma fram, dock alldeles för sällan. Jag har även en tendens att inte riktigt fastna på kort. Ni såg ju det fina exemplet nedan ;)

//Emma

God eftermiddag

Nu har jag sovit några timmar å även passat på att ätit mat. Är ännu tröttare nu än jag va innan vilket jag inte trodde va möjligt. Men jag hade fel. Snart är det även dags att åka till träningen. Jag måste åka lite tidigare idag då jag glömde mina skor på gymmet igår. Jag hade två par skor med mej, va där i cirkus en timme å kom hem med ett par skor. Smart Emma! Inte första gången det händer heller. Dessutom måste jag till ICA å köpa lypsyl då jag tappa bort mitt igår. Inget liv utan lypsyl å jag känner livet verkligen är på väg att passera.
M Å S T E  H A  L Y P S Y L !!!
Sen blir det som vanligt att hämta upp Sarah å åka å träna. Undra va snackisen i bilen blir idag. Vem vet, Sarah kanske har nå snuskiga detaljer ;) Annars har jag ett ämne att ta upp.

Hörs sen!

/Emma

Rubriker är så svårt att komma på ibland...

Relationstänkadet gör mig rent ut sagt galen så nu tar jag en paus från det ett par dagar.
Kanske kommer på något då jag inte tänker på det.

Emma jag har anledningen till varför du är så trött, dels är det på grund av att du sov så dåligt inatt, den andra orsaken är för att du inte äter godis längre = sockernivån i kroppen sjunker. Och vi alla vet ju att man blir pigg av socker. Där har du din diagnos fastställd av doktor Sarah ;) 
Om det finns fler där ute som har symptom och ni inte vet vad det är så tveka inte att fråga, dessutom är det gratis ;) haha

Sen kan jag likagärna fråga om det är någon som vet någon bra sida där man kan släktforska? Återigen en skoluppgift som ska göras dock lite intressantare än relationstalet.

Sarah

Dödstrött

Det är helt sjukt hur trött jag är. Blev lite för få timmars sömn i natt. Känner mej helt förstörd. Undra om det kan ha å göra med att jag inte får äta godis oxå? Vem skulle inte må dåligt då liksom? Jag har iaf hållt mej från att köpa nåt idag. Det va min första tanke när jag kom till jobbet "Undra va jag ska köpa idag?" men sen slog det mej att jag inte fick. Dock ska jag inte undanhålla sanningen. Jag har ätit en kokosboll å en liten kaka, MEN vi får äta det som finns hemma, å eftersom jag har det hemma sååå ;)

Under dagen när jag plockat choklad i fyra timmar (?!) så har jag hunnit fundera mycket. Det som slog mej va varför vi va tvungna att komma på det så plötsligt, om vi kommit på det innan å sagt att från den dagen gäller det så hade jag ju hunnit köpa upp ett litet lager så jag klarat mej. Dock kan det tyckas lite ovärt, då ger själva grejen ingenting, men ändå.

Så om ni ser en grinig Emma så är det för hon har brist på sötsaker ;)

Jag tänkte bjuda på en bild från nåra helger sen. Jag har ingen aning om hur det kunde bli som det blev xD


Hahahaha vilken jääääävla bild! Men allt för er ;)

//Emma


Hej då VM

Nu var VM slut då, hoppet (om än det var väldigt litet) höll sig iaf uppe ända tills matchen på råsunda blåstes av och i högtalarna de slutgiltiga resultaten från de andra kvalmatcherna meddelats, det var som en gemensam suck gick igenom hela stadion... Förutom från den västra delen av södra läktaren där Albanienerna inte riktigt verkade ha fattat att de nyss förlorat och blivit utspelade största delen av matchen.

Roligt att Svensson fick göra mål! och vilket mål! hehe.. Jag är inte något direkt fan av honom och tycker nog, som de flesta andra att hans utgångsdatum gick ut för X antal år sedan. Men alltid kul att se spelar ge svar på tal mot all kritik de fått.

Att tillägga: ja tycker han faktiskt var en av planens bästa spelare igår.

/E


Relationer

Relationer... jag har totalt hjärnsläpp.

I svenska nationella ska vi hålla ett tal om relationer. Det kan handla om t.ex. mor & dotter relation, relation till ett husdjur osv. Men jag har ingen aning om vad jag ska skriva om.
Och när jag väl bestämt mig för att skriva om mor och dotter relationen så står det helt still. Jag har inget att komma med. Galet svårt ämne, vad ska man skriva om och hur ska man sen få ner det så det låter bra?!?!?!?! Hjälp.

Ännu värre är att vi ska stå och prata om det här i fem låååååånga minuter.



Sarah

Kan inte sova

Kom nyss ut från duschen å är inte ens trött. Känns inte som jag kommer kunna sova än på ett tag. Haha hoppas mina grannar sover dock. Jag har glömt en grej i bilen å sprang ut i trosor å t-shrit. Hoppas ingen såg mej. Fruktansvärt kallt dock. Tur man har en varm säng att krypa ner i. Jag vet inte riktigt va jag ska skriva. Men kan lika gärna skriva av mej nu när jag väl är vaken. En till anledning till att jag inte kan sova är för många tankar. Varför börjar jag tänka nu? Brukar aldrig tänka å bry mej annars. Hoppas det bara är nåt tillfälligt. Jag vill inte att nån ska få mej att tänka, det kan bara sluta illa. Men nu ska jag iaf stänga av datorn. Får väl räkna får eller nåt annat roligt tills jag somnar. Jag kan visserligen träna på mitt nya partytrick jag ska lära mej. Har börjat lära mej, men kan inte riktigt bra än. Är inte nöjd förrän det sitter. Dock tänker jag inte avslöja va det är för nåt ;) haha Godnatt. //Emma

Svenska Hollywoodfruar


Fick den här länken postad till mig på Facebook. Anna Anka parodin är ju klockren! haha


 

Sarah


Va har jag gett mej in på?!

Nu kära vänner ska ni får höra nånting helt chockerande. Om ni av nån anledning står upp, sätt er ner så ni inte svimmar. Jag va nyss på gymmet med Josse, Bea å Jennifer. (Dom lura dit mej å måste erkänna att jag nog prata mer än va jag gymmade). Väl där så pratade jag å Josse om Thailand å att vi måste hålla kroppen i form tills dess ;)

Iaf så frågar Josse om vi inte ska äta nåt godis fram tills vi åker? Jag kollade på henne som om hon vore dum i huvudet å fråga vafan som menas med godis. Då menade hon snacks (allt förutom popcorn), godis, bullar, bakelser, ja ALLT! Till slut sa jag iaf "Okej, jag är med. Men jag försöker bara, kan inte lova nånting". Så nu i en månad i sex dagar är det bara popcorn å mat å sånt då jag får äta. Hur ska detta gå? Jag som äter godis typ varje dag?!?!

Jag kommer behöva hjälp från alla håll. Visa aldrig nå godsaker för mej. Nu när jag tänker på det, ingenting sas om McDonalds, pizza å glass? :D:D haha

//Emma

Måste bara säga att...

...jag är ganska så glad att jag inte är inne på Råsunda och ser matchen ikväll. Fatta kallt det kommer vara!! Även fast man klär på sig varmt och mycket så blåser det liksom igenom, och nu när folk kommer att sitta still. Stackars dom. Och Emilia hoppas du inte går och drar på dig nån sjukdom nu! Du får inte bli sjuk till helgen för då vet vi ju alla vad som händer, kryssning!

Men det jag ville komma fram till var att jag är ganska nöjd med att jag sitter hemma i soffan invirad i en filt och ser matchen ikväll. Tror inte jag hade klarat av att sitta på Råsunda och se den. Tappra är ni som tar er dit ;)

Hur tror ni att det går? Är det ens några som ska se den?

// Sarah

Onsdag

Då va halva veckan avklarad. Veckorna går verkligen fort! Inte lång tid kvar innan jag ligger på en strand, med världens bästa sällskap å en drink i handen. Cant wait. Dock så är det några veckor kvar tills dess. Men det går så mycket lättare med allt när man har något att se fram emot.

Planer för kvällen då, jag tänkte nu sova i en timme för att sen åka å köpa nya inomhusskor, tänkte åka ner å lira lite boll ikväll. Måste röra på mej då det inte blev nån träning igår. Dock är det sjukt sen träning, men det går nog bra. Har inte bestämt mej heller om jag ska kolla lite hockey innan. Men det återstår att se.

Sen håller jag tummarna för att mina klänningar från nelly kommer imorgon eller på fredag oxå. Å sen till helgen är det förstår match å kryssning. Mycket att se fram emot nu alltså!

//Emma

Simpsons eller Family Guy?

Så har man återigen sovit efter en skoldag, konstigt det där, det har liksom blivit som en vana att gå hem och lägga sig och sova ett tag efter skolan. Om kroppen vänjer sig vid det så är det väl klart att man alltid blir lite trött när man kommer hem även fast man egentligen inte skulle vara det (?). Jag kanske är helt ute och cyklar...

Sitter just nu och kollar på Simpsons. Simpsons och Family Guy är faktiskt såna program som jag kan sitta och vänta på för att se. För tillfället gillar jag Family Guy mest, Simpsons börjar bli till åren och man har sett så många avsnitt så det börjar bli lite småtråkigt.

Vilken gillar ni bäst? Simpsons eller Family Guy?



Sarah

Sverige - Albanien

Var precis vart iväg och hämtat biljetter till kvällens match mot Albanien.
Pappa fixade genom en jobbet och självklart följer jag med! Fotboll är alltid fotboll trots att även jag, som de flesta andra, tror att allt redan är kört.
Men måste ändå säga att jag är besviken på vissa personer i min närhet, för det är inte bara en gång de senaste dagarna som jag sagt:
- Ska ni se matchen på onsdag?
Och dessa har svarat:
- Vilken match?

Är vi svenskar bara s.k. medgångs supportrar?  Eller är det besvikelsen som gör att vi redan gett upp och i samband med det tror att alla matcher redan är färdigspelade?

Hur det än ligger till så har jag förväntningarna på att få se en bra fotbollsmatch ikväll och ta del av stämningen som nästan alltid (trots hopplösa odds) lyckas bildas på Råsunda.

/E

13 Oktober 2009

Som tidigare nämn så blev det ingen träning idag och gissa om mina vader och ljumskar blev glada. Inte bara dom utan hela min kropp, men det är i dom jag har mest ont.

Jag har egentligen inte så mycket att säga eftersom att Emma redan har berättat allt, idag har du allt varit flitig, bra jobbat! ;)

En sak som jag dock måste berätta är att jag har börjat kolla på Desperata Hemmafruarna igen, följde det i början men gav sedan upp då jag inte är någon som har tålamodet att följa serier. Men nu har intresset åter kommit tillbaka och jag har nu sett två avsnitt i rad. Så spännande så man kan ju inte sluta ;)

Är ni såna som följer serier? Vad gillar ni för några?

Sarah

Jag erkänner

Fick mig en liten ut skällning idag av mina två kära bloggkompanjoner... de menar att jag inte är engagerade i denna blogg längre! Men visst är jag det sa jag då och kom på (hittade på?) en massa förklaringar. Men måste nu erkänna att de kan vara sant, annars hade ja vetat att de tydligen snöat tidigare idag.. som Sarah skrivit i ett tidigare inlägg.. hm måste bli ändring på det här. I promise girls!





/E

Svull

Tisdag, vilket betyder träning. Hämtade upp Natta å Sarah å åker till Väsby. Väl där så säger folk att vi inte ska byta om. Det skulle tydligen inte komma så mycket folk. Så vi åkte hem till Leffe (vår tränare) istället för att kolla på fotboll. Dock va vi ju tvungna att handla innan det.

Så jag, Sarah å Emilia åkte till två olika ICA innan vi va nöjda. Emilia köpte kyckling. Eller aa, det va väl egentligen jag eftersom jag fick betala för alla.. Skön uppdelning vi har. Jag å Sarah köpte en godispåse å den nya marabou sensation.

Det är en ny choklad med typ yoghurtfyllning. Visst, den va helt okej, gick att äta. Men det finns så mycket godare. Det är Sarahs å mitt intryck. Emilia däremot tyckte den va svingod.

Kvällen bestod alltså av godis, choklad, läsk å chips istället för träning. ME LIKE! :D haha


Den nya chokladen.
Nån som testat den?

//Emma


Första snön

Japp! Första snön såg man idag! klev av tåget å så vips så yrde det ner vita flingor, dock för varmt på marken för att det skulle lägga sig
Många ser det nog som något negativt "nu är det verkligen slut på det varma vädret" men jag tycker bara det är mysigt! Längtar tills det är helt vitt på marken och man måste virra in sig i halsdukar och tjocka stickade tröjor (vilket jag iofs redan har påbörjat). Och för er som inte vet så är det idag bara två månader kvar tills Lucia! 

haha måste ha blivit smittad av min stora syster. Finns inte en människa som älskar allt som har med julen å göra mer än hon. Den 25 December börjar hon redan planera inför nästa jul!!
Man kan inte annat än le åt hennes entusiasm :)

-Stickade tröjor och stora halsdukar-


/E

Dagens citat 091013

Jag, Sarah å Emilia satt i bilen å pratade om olika dejtingsajter å att vissa kostar pengar.

"Det där med att kärlek inte kan köpas för pengar är bara skitsnack" säger Emilia.

//Emma

Skjut internet

Nu är det gjort. Jag har beställt klänningar. Får se hur detta slutar. Dock va det inte en dans på rosor. Jag har alltid varit lite skeptisk mot att beställa via internet då jag gärna vill prova grejerna först. Dock va jag tvungen nu då jag inte har nån tid till att shoppa.

Allt gick bra enda tills jag skulle betala. Detta va då igårkväll. Jag skrev i kortets nummer å allt man skulle göra, dock va man tvungen att fixa nå jävla grejs med kortet för att kunna beställa via internet. Då skulle jag gå in på internetbanken för att göra det. Sidan går såklart inte att komma in på bara därför.

Jag testade flera gånger, på olika datorer, men det gick ingenstans. Jag va skitarg å ville typ skjuta internet. Jag gick upp tidigare i morse för att se om jag kunde beställa då. Men exakt samma problem va det fortfarande. Frustrationen steg å jag åkte till jobbet.

När jag kom hem va det dags att försöka igen. Å tänka sej, det gick! Tydligen hade alla .se sajter legat nere ett tag, kan va en förklaring till att jag inte kunde gå in där. Men så typiskt att det är så just när man behöver dom som mest. Så nu väntar jag bara på att grejerna ska komma till mej.


Dessa två skönheter blev det :)

Nu återstår det bara att se hur dom sitter. Spännande. Så får se vilken av dom jag använder, om det blir nån utav dom.

//Emma


Rolig historia

Haha jag hörde en rolig historia idag, så tänkte dela med mej av den snäll som jag är.

Det var en gång en gammal gubbe som skulle till läkaren. Så han och hans gumma gick dit. Väl där säger doktorn att han behöver ett urinprov, ett avföringsprov och ett spermieprov från gubben. Gubben som hörde så himla dåligt frågade senare gumman vad doktorn hade sagt.
-Det räcker med att du lämnar din kalsonger, svarade hon.

Hahahaha! Fan va jag garva.

//Emma

Första snöflingorna

Imorse vakna man upp av att Jonas (lillebror) kom trippandes in i rummet och viskade "Sarah, är du vaken? Det snöar ute" Jag gav ett "Mmm, roligt" tillbaka och han gick ut och jag kunde somna om ett tag.

Det första jag tänkte på när jag hörde att det snöar ute vad dagens fotbollsmatcher, då måste det ju vara ruskigt kallt ute. Och jag hade rätt. När jag var på väg mot bussen imorse kändes det som om jag gick naken typ, vinden blåste rakt igenom kläderna och bet sig in under skinnet, det snöblandade regnet satte sig i ansiktet så man knappt såg något. Härligt väder vi får när vi ska spela fotboll.

Kom dock till samlingen med ett gott humör och vi vann första matchen mot Kärrtorp. Vi hade lite problem och fick inte riktigt igång vårat spel men vi höll ut tills domarn blåste av.
Andra matchen mot Solna blev desto svårare. Dom rullade boll otroligt bra, snackade och hade alltid spelalternativ. Den gick till straffar som vi tråkigt nog förlorade på, jag missade min straff... eller målvakten rädda men det var nog jordens sämst slagna straff någonsin. Trots förlusten och att vi inte gick vidare var det positiva tjejer som satt i omklädningsrummet efter. Nu satsar vi på SM.

Min kropp är bokstavligen död för tillfället, mina vader och ljumskar gör ont så fort jag tar ett steg och jag funderar starkt på om jag bara ska kör styrka ikväll på träningen.

Sarah

Våga misslyckas

Tänk att det aldrig kan bli som man vill.

Jag har samma problem som Emma med att hitta kläder till kryssningen och snart börjar det bli bråttom!
Har ingen aning om vad jag ska ha på mig och Emma verkar också ha lite problem med att beställa hem klänningarna tråkigt nog. Hoppas det löser sig! Annars blir det helt enkelt bikini och högklackat...

Men nej, jag behöver tips och förslag på hemsidor där man kan spana in lite snygga klänningar.

Nu börjar det dock bli dags för att sova. Imorgon har jag bestämt mig för att bara spela enkelt och inte ha för hög press på mig själv, då misslyckas jag bara men jag måste våga. Våga misslyckas är dagens visdomsord.

Sov så gott ALLA läsare! :)

Sarah

Onyttigt = Bäst

Idag i bilen hem prata jag å Sarah om godsaker. Jag sa nämligen att jag skulle äta en cocosboll å choklad när jag kom hem. Då sa Sarah att om hon äter en hel chokladkaka kan hon känna sej äcklad efter att hon åt hela själv. Jag är helt tvärtom. Jag tänker typ "Fan, det här gjorde jag bra!" å är skitnöjd. Jag mår alltid så bra när jag äter massa onyttigt, sånt upmuntrar jag :D haha

                             Hur känner ni er när ni äter massa godis, choklad osv?


I like!

//Emma


Kom och kolla ;)

Tjabba Tjena Hallååååå!! Läget med er då?

Kom hem från en otroligt rolig träning för ett tag sen. Åt nyss middag, även fast magen redan var full typ, men kycklinggrytan som mamma lagat var så god så jag kunde inte hålla mig :)

Skoldagen var otroligt lång och kom inte hem förän kvart i fem idag.
Jag som brukar vara hemma senast tre, har nog blivit lite bortskämd med att komma hem tidigt.

Imorgon är det skol-DM, om jag ska vara ärlig så är jag lite smått nervös. Vi ska möta kärrtorp och solna. Solna vet vi brukar komma med ett ganska bra lag, men kärrtorp har jag faktiskt ingen aning om.
Men vi ska faen vinna allt i år! Två år i rad så har vi gått till semi och åkt ut på förlängning, hur surt är inte det? Imorgon är det vinst som gäller och likaså i semifinalen som spelas på fredag isf!

Men kom och kolla vetja! Graninge i jakan klockan 10.00 är första matchen. Kom och visa ert stöd ;) haha.

// Sarah

Tjockisar

Hahaha det kan man verkligen kalla mej å Sarah. Ni ska bara veta va vi gjorde i bilen på vägen hem. Jag har ont i magen nu, så illa är det! Men det va faktiskt rätt roligt ändå. Kan tyvärr inte avslöja nåt här då vissa i laget läser bloggen ;) haha.

Va gjorde vi mer då? Joo, vi tänkte battla med en motorcykelkille, dock åkte han fel så det blev inget av det hela. Trist då jag kände jag skulle vinna. Jag vinner nästan alltid, det är bara för att den andra inte vet att man battlar. Skitbra!

Träningen va skitrolig. Dock va den ganska jobbig, men det va bara bra, då gjorde det inte så mycket att vi gjorde det vi gjorde i bilen. Hade ändå sprungit bort det innan, så vi åt bara upp det vi sprungit bort ;)

//Emma

Otrohet

Jag vill börja med att säga att det är så kul att så många kommenterat inlägget om klänningarna. Dock är jag fortfarande vädigt osäker, men ni har hjälpt mej en bit på vägen så tack så hjärtligt! :)

Jag har nyss kommit hem från jobbet å sitter å kollar på Tyra Banks show. Det handlar om otrohet. Nån i förhållandet har varit otrogen å vill nu verkligen ha tillbaka sin förra partner. Jag tycker att det är upp till varje par å dom får göra precis som dom vill. Men det är fullt förståeligt om den sårade inte tar tillbaka sin partner. Det handlar om tillit å det kan ju givetvis vara svårt att lita på nån efter ett sånt "svek".

Va tycker ni om otrohet? Skulle ni ta tillbaka er partner om den va otrogen?

//Emma

Ge mig musik

Hade och har alldeles för stort hjärta för att väcka Emilia, så hon ligger här brevid mig och sover så fint, pratar i sömnen ibland, haha.

MTV är på och jag hade hoppats på att after hours skulle börja, då dom bara spelar musik. Men nej då ska dom visa någon sorts pokerskola. När det handlar om kortspel ska man bara gå på känsla, det handlar bara om tur enligt mig (; Så hör ni det nu, ni som vunnit mot mig tidigare, det var bara tur. Men ni som förlorat mot mig, ren skicklighet av mig eftersom att jag har den rätta känslan och ni råkar inte ha den ;p

Så bort med pokerskolan nu och spela lite musik. Jag behöver inte lära mig nått mer. Annars får jag helt enkelt plocka fram ipoden.

Men jag ska nog krypa till sängs nu. Klockan börjar vli lite för mycket med tanke på att jag har skola imorgon.
Natti!
Sarah

Dumpa honom

Nu har vi ätit middag, hunnit tjocka oss med godis och tortillachips och även kollat på film (rubriken). Tajmad som Emilia är vaknar hon upp när filmen är slut.
Dock så ser hon ut att somna om just i detta ögonblick. Ska jag vara dum och väcka henne eller vara snäll och låta henne sova? Jag tror jag väcker henne :) hihi

//  Sarah

Hjälp!

Nu har jag spanat lite på internet. Har egentligen inte hittat nåt WOW direkt. Men har hittat tre hyfsade klänningar. Funderar på att klicka hem nån. Men behöver er hjälp. Säg vilken som är snyggast å va ni tror jag skulle passa bäst i. Annars är risken för en naken Emma på en båt rätt stor.

Kom igen å kommentera nu!
  
                  Klänning 1                     Klänning 2                 Klänning 3

//Emma

Problem

Nu är det såhär att jag har några problem. Det är riktigt jobbiga saker som jag hoppas ni kan hjälpa till med.

1: Jag vet inte va jag ska ha på mej på kryssningen. Jag har inga kläder. Framförallt inga kläder jag känner för att ha på mej där. Jag å Sarah funderade på att köra naket eller bikini å klackar.

2: Jag har heller varken tid eller pengar till att shoppa nåt att ha på mej tills på lördag. Tiden finns helt enkelt inte för det är jobb å fotboll hela tiden. Pengarna finns kanske, men jag ska försöka att inte slösa så jag kan bränna mer i Thailand. Smarta jag!

3: Hmm, jag vet inte riktigt om jag kommer på nå mer just nu. Å det kan ses som ett problem ;) Men det här är min problemlista för tillfället. Nån som har nå tips på nåt fint man kan ha på sej på kryssningen?

//Emma

Söndagkväll

Då va man hemma fårn matchen. Eller aa, har varit det ett tag. Hunnit käka tacos sen jag kom hem oxå. Kan va bland det godaste man kan äta. MUMS! Matchen då. Ja, va ska man säga. Jag kan börja säga att Sarah överdriver. Hon va inte alls dålig. Då har jag fått det sagt. Jag har egentligen ingen större lust att skriva nåt om matchen. Men det blev 2-2 iaf. Vi ledde med 2-0 när det va tio min kvar. Å där känner jag det va färdigpratat om matchen.

Jag vet inte riktigt va jag ska skriva. Känner mej rätt tom på ord. Vill kolla på film då det bara går massa skit på tv. Dock vet jag inte va jag vill kolla på för film. Å det är jättejobbigt att leta reda på nån å sen dessutom orka gå å sätta i den i dvd-spelaren. Vilken jävla problem.

//Emma

Inte ens värd en rubrik

hashfksfskgjlslögjskl!!!! Jag var fan sämst på planen!

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag gjorde på plan idag, varje gång jag fick bollen så blev det inget av det. Stod stilla på samma plats som om jag var fastvuxen i konstgräset.
Hej prestationsångest.

// Sarah

Dags för match

Det blev film igår, Remember The Titans. Var ganska så trött när jag la mig i sängen men filmen gjorde mig piggare på något konstigt sätt, brukar det inte vara omvänt?
Hade tidigare sett lite av filmen men nu såg jag klart hela och gissa om den var bra. Grym!

Vaknade upp jättepigg runt tio. Måste vara fjärilarna i magen pga. dagens match som gjorde mig så morgonpigg, hade ingen ro att ligga kvar. Har inte spelat på två veckor så gissa om jag är riktigt riktigt taggad på att spela. Hoppas att det går bra och att jag inte överarbetar bara, då brukar inget sluta bra :P

Emma kommer och hämtar mig runt kvart i två. Men nu ska jag göra lite lunch, makaroner och köttbullar tänkte jag, perfekt inför match ;)

Efteråt blir det att åka till Emilia där jag också ska sova (: Gissa om vi ska smida planer ikväll... haha.

Kraaam





Söndag

Då va det söndag, jag är vaken, har ätit frukost å nu är det bara att ladda som gäller. Match idag. Borta mot Rågsved. Det kommer bli en tuff match, men om vi spelar så bra som vi kan så hoppas jag vi tar dom :)

Jag är fortfarande grymt besviken över Sveriges insats igår. Nu blir det inget VM-spel för deras del. Skittråkigt. Men nu avgår förhoppningsvis Lagerbäck å får med sej dom äldre spelarna som inte längre tillför nånting. Satsa på dom yngre som har viljan!!!

Sen känns det ännu mer surt att Sverige gör två mål som blir bortdömda. Men en match är 90 minuter å dom borde hinna skapa fler chanser å göra godkända mål under hela den tiden.

Nu ska jag kolla lite tv innan det är dags för lunch. Sen bär det av. Hämta upp Sarah å sen samling.

//Emma

Riktigt tråkigt

Det verkar inte löna sig att vara optimistisk, det går ju åt h-vete ändå. Några få ljusglimtar fanns under kvällens match, några som tände hoppet, men mer än så blev det inte. Sverige fick två mål bortdömda, korrekt kan man då fråga sig, allra helst det andra bortdömda målet, var bollen verkligen ute? Har ingen aning, men det var ytterst tveksamt. Så nu ser det ut som om Sveriges VM-chans är borta. Just nu leder Portugal mot Ungern med 1-0 och går därför om Sverige i tabellen.

Dom två bortdömda målen.
Bild från Aftonbladet.


Godispåsen blev i alla fall uppäten och det var väl tur att jag inte åt upp det själv. Då hade de varit svårt att ens röra sig ur soffan nu, haha.

Nu ska jag nog krypa till sängs och glo på någon film. Har inget annat att göra så ingen ide att sitta uppe (: + att det är match imorgon så måste vara utvilad. Ska nog se till att hinna äta både frukost och lunch innan jag åker hemifrån imorgon :) 

Sov så gott allesammans! Puss





Klar för kvällen

Kom alldeles nyss hem från affären.
Köpte en stoooor godispåse som jag ska ha till matchen ikväll, kommer dock inte äta upp hela själv.

Hur tror ni att det går? Jag tror Sverige kommer ta tre poäng ikväll, lite optimisstisk måste jag få vara :)

Nu är det dags att fixa middag.





Beyonce - Poison

 

Bjuder på en låt :)

 

 

 


The Ugly Truth

Så klockren film! Det läskiga är att det mesta dom nämner i den här filmen tror jag faktiskt stämmer. Lätt värd att se!





Gårdagen

Haha jag glömde ju berätta om kvällen igår. My bad. Drog till Jennilee där det va parträff plus jag. Det gjorde dock inget för vi hade himla kul iaf. Å sen är jag även van då jag har varit enda singeln i gänget i aa, typ ett å ett halvt år. Vi satt å snacka en massa skit, hade mycket att ta igen då vi inte träffats på ett tag allihopa. När klockan va runt tolv eller nåt så åkte vi till Rickards. Josse va så snäll å körde då hon va lite halvkrasslig dagen till ära.

Väl på Rickards va det ganska mycket folk (kan ha varit för dom stängt av en del av lokalen oxå så det va fler människor på mindre yta) å vi dansade å hade väldigt kul faktiskt. Det roliga är att jag är totalt värdelös på att dansa så vi verkligen bara skojar med varandra hela tiden, hur kul som helst.

Drog strax innan stängning å fick till å med skjuts från Rilles, världens bästa!

Så jag vill tacka mina underbara vänner för en mycket trevlig kväll :) BIG LOVE!


Jag å mina tjejer på nyår.

//Emma


Snyggt!

Tog bort plåsterna från knät nyss! såg inte så äckligt ut som ja trodde.. lite tråkigt faktiskt :P hahah



väldigt svullet fortfarande dock :/


/E

Lördag

Woho lördag morgon, och äntligen fick man sova ut lite! helt slut.

Gick över till syrran igår och kollade idol med henne och Peter men de sluta med att alla somna i soffan så ja begav mig hemåt igen.

Gick förresten förbi ICA påvägen dit också, och blev besviken när det var två tjejer som satt i kassan. Men sen kom han ut från lagret.. killen är helt otroligt söt. han öppnade sen en egen kassa å givetvis valde ja den, och javisst fick jag ett stort leende den här gången också! han jobbar bara på helgen har ja märkt.. måste lägga på minnet! hehe
Kooom igen Sverige :D!
/E

God morgon

Nu är jag hemma, å även vaken. Eller vaken å vaken, men ögonen håller sej uppe ett tag iaf. Har lagt mej i sängen å kollar på film. Laddar inför först Djurgården å sen Sverigematchen då såklart. Seger är ett måste, annars kan VM-spelet va borta.

Kvällen ska iaf spenderas med Josse, sen får vi se vart exakt vi kommer att vara. Blir förmodligen så att jag är chaufför oxå då det blir en lugn å nykter kväll då jag har match imorgon.

Jag skulle helt på allvar va snuskigt rik om jag öppnade taxirörelse. Jävlar va jag skjutsar folk överallt. Men jag räknar med att få skjuts tillbaka sen nån gång ;)

Nu över till filmen så hörs vi senare.

//Emma

Fredagskväll

Efter träningen blev det att åka hem och kasta ihop en middag eftersom att det inte fanns någon hemma som kunde fixa det åt mig. Får man göra det själv vetni ;)

Träningen var lika rolig idag som dom varit hela veckan. Härligt att vara back on track.
Match på söndag och det är bara att börja tagga redan ikväll!

Och roligt att se att Emilia åtminstone är lite delaktig i denna blogg, hon slänger in sina kändis inlägg då och då, bättre än inget alls ;)

Kollar just nu på utslagningen i idol. Vet inte riktigt vem jag vill ska åk ut.





Nu jävlar!

Jag är taggad! Kläderna är på, sminket är på, året är fixat å väskan packad. Det är bara skorna som saknas. Å där har jag faktiskt beslutsångest. Köpte nya idag, blir det dom eller blir det ett par platta skor? Det återstår att se. Dom andra får säga sitt å sen bestämmer jag mej.

Linda ringde precis å nu är det dags. Ska ge till Jennilee å snacka skit, dricka å skratta å sen blir det en promenad till Rilles! Jag är så glad :)

Hörs imorgon om inget oförutsett inträffar.

//Emma

Mer kändisar..

I onsdags när jag, Maria och Gunilla hade våran dagliga (nyligen införda) kl.15 fika så fick jag en skymt av någon som jag "kände igen", men ingen annan verkade reagera så trodde att jag kanske sett fel..
men gick ändå till min plats för att se bättre, å javisst! var det Philip(Filip?) Hammar som stod där!

Fick reda på sen att han gjort en intervju tillsammans med en jobbarkompis till mig. vem dom intervjua kan jag inte säga men håll ögonen öppna på lördag! ;) hehe
För er som inte vet så e de han till vänster ;)

/E

Ibland kan man allt vara korkad...

Hahaha! Jag måste nog vara lite blåst trots allt. När jag klickar för att skriva nytt inlägg så vet ni som bloggar att högst upp kommer det upp om man vill ha fet, kursiv eller understruken text osv. Men det har det inte gjort för mig dom senaste gångerna jag bloggat. Så jag tänkte vad faen är det för fel på bloggen? Och var precis påväg att skriva ett inlägg om det. Men då kom jag på den smarta tanken att "ändra redigerare" och där var problemet löst. Haha, dum man kan vara ibland.

Jag klagar ganska mycket på skolan och säger att jag är skoltrött orkar inte plugga och så. Men grejen är den att vi har inget att plugga till nästan så jag förstår inte varför jag klagar?! Måste vara galet lat.

Idag hade vi endast träning i skolan, sista träningen inför DM och gissa om det var folk där! 22 st var vi och vi brukar vara högst tio typ. Så det märks att det är många som vill spela men inte träna då dom kommer sista träningen inför match. Efter det spelade killarna DM och dom vann. Hääärligt! Hoppas det går lika bra för oss på tisdag :)

Ikväll är det träning sen hemgång till idol. Ser ut att bli en lugn kväll ikväll.
Vad ska ni hitta på ? :)







Somnar nu... natti!

Vet inte riktigt vad som hände. Slocknade direkt i sängen när jag kom hem från träningen och här har jag nu legat sen jag kom hem i princip. Som sagt så övningskörde jag till träningen, gick riktigt bra och nu börjar jag bli riktigt taggad på körkort! Måste ringa och beställa halkbanan och risk1:an sen ska det nog vara spikat och klart (; måste bara ta tag i teorin också, men jag jobbar på det... Veckans träningar har varit grymt roliga och jag har får goda nyheter vilket är härligt. Inte mycket som går fel för tillfället känns det som. Dock så finns det ju saker man gärna vill men inte alltid kan få, men that's life, right? ;) Nu ska jag nog återigen krypa ner under täcket. Ska först bara borsta tänderna sen blir det att säga hej till John Blund (?) igen. Förlåt för det dåliga uppdateringen idag. Ska bättre mig imorgon. Godnatt. // Sarah

...

Jag vet inte riktigt va jag ska säga. Jag förstår mej inte på folk helt enket. Hur tänker folk? Kan nån svara på det? Fattar inte hur man alltd lyckas ställa till det, om man ens gör det? Jag är en jävligt enkel människa, kanske därför jag inte förstår mej på dom lite mer avancerade. Med detta tänker jag faktiskt säga godnatt. Tror jag. Är helt slut efter typ två timmars sömn i natt. Sen är det ju helg oxå å då måste man va pigg å glad. Jag är alltid taggad för helg. //Emma

Torsdag

Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Eller jo, det vet jag, ska åka till träningen, men ändå. Har iaf hunnit sova en timme nu efter jobbet. Anledningen till denna trötthet är helt enkelt brist på sovtimmar. Sen fick jag precis reda på att Sarah ska övningsköra till träningen, så jag får åka själv, va tråkigt! Jag som har så många smaskiga detaljer att berätta, jag antar det får vänta till hemvägen å att jag får köra lite långsammare så allt hinns berättas ;) Under tiden vi är borta på träningen å inte kan läsa något nytt i vår blogg så kan jag rekommendera att kolla på Luleå-Djurgården i Elitserien. Bra tidsfördriv så kikar ni in på bloggen igen efter matchen ;) Nu är det dags att kila! Hörs sen. //Emma

Dagens Diss!



Nu är det dags för dagens diss igen och Dagens diss går till skolmaten!
På onsdagar har vi en väldigt sen lunch, knappt så vi hinner till matsalen innan matsalen stänger. Men vi hinner alltid dit typ tio minuter innan det stänger på något vis.

Tillbaka till ämnet, idag så stod det hamburgare på matsedeln, mumsigt tänkte vi och gick mot matsalen. När vi kommer dit och ställer oss för att ta mat så ligger det några köttbullar kvar, ca 10 st och vi är 5 pers och jättelite pasta kvar. Vart tog hamburgarna vägen tänkte vi? Så kommer kokerskan (lite finare ord för mattanten) dit vi står och vi frågar självklart vart maten är. Hon säger att "vi stänger här nu"
Förvånade tittar vi på varandra, vi har inte ätit någon lunch ännu? Hur kan dom då ta bort maten och hur kan det inte finnas någon mat kvar då matsalen inte stängt ännu? Vet att maten kan ta slut men då borde dom ju kunna fixa mer? Och det borde komma tillräckligt med mat så det räcker till alla.


Jag vet att det inte är personalens fel men jag tycker att dom borde kunna göra mat så alla elever kan få något i magen om dagen oavsett om man kommer två timmar eller en kvart innan matsalen stänger.

 

 

 


Bortskämd? Inte enligt mig

För tillfället ogillar jag mina föräldrar ganska mycket.
Hör och häpna, eller kanske inte häpna. Ni kanske till och med tycker att jag är bortskämd när jag säger det här.

Men mina föräldrar vill att jag ska betala min studentmössa själv, halkbanan och risk1 till körkortet + att jag nyss har betalat min teoribok och häfte. Dessutom betalar jag min telefonräkning varje månad + kläder, skor och dyligt som jag behöver betalar jag också själv. Jag ska lyckas fixa allt detta med mitt studiebidrag, 1000 kr i månaden?! Hur tänkte dom nu? 

Jag tränar mån, tis, tors, fre + match under helgen, jag ska även hinna med att sköta skolan och nu vill dom att jag ska skaffa ett jobb också ?! Hur ska jag hinna med allt detta? Önskar dygnet hade fler än 24 timmar.

Hej då min lilla lediga tid jag tidigare hade och hej hej miss busy!
Folk som tidigare tyckte att jag inte hade tid för dom, sry för det här men kan inte göra annat.

Så jag kan ju likagärna passa på att fråga här och nu. Någon som vet någon arbetsplats som behöver mer personal? Eller någon bra sida som man kanske kan gå in och söka på? Har aldrig gjort det här tidigare, bara sökt sommarjobb. Kanske är detsamma?

Så var jag bortskämd eller inte? Jag tycker inte det...





Bloggen en månad gammal!

Äntligen klar med uppsatsen, förhoppningsvis blir min lärare nöjd även fast den är lite försenad.

Nu till något helt annat. Vet ni vad jag nyss märkte? Idag är det exakt en månad sen vi startade bloggen. Första inlägget skrevs 2009-09-07 @ 21:20:08. Några timmar har den kvar tills det är exakt men det är på dagen iaf :)

Så det kanske är dags för en liten utvärdering?
Jag tycker att det har gått riktigt bra för oss att driva den här bloggen. Vi skriver när vi känner för det, när vi känner att vi har något vettigt att skriva och/eller när vi vill dela med oss av något. Är det något ni läsare saknar och gärna vill höra mer av? Säg då till!

Besökarna går självklart upp och ner och det är inte något vi kan påverka. Kan ju inte tvinga folk att läsa vår underhållande blogg, måste dock säga att dom missar något.


 

Grattis bloggen, du är nu en månad gammal!





Knaas

Det är nåt som inte står helt rätt till. Mitt huvud har ont (man kan inte ha ont i en protes som min pappa så fint skulle sagt), men det liksom typ ilar i huvudet å gör skitont varje gång jag lutar mej framåt? Är det någon som har ett svar på va detta kan bero på är den mer än välkommen att ställa en diagnos!

//Emma

Litteraturhistoria - blääää

Gissa om jag har varit duktig idag?!
När jag kom hem vid fyra idag så satte jag mig direkt för att börja skriva på min uppsats om den svenska litteraturhistorian. Och jag vet precis vad ni tänker nu och jag håller helt med er. Ganska långtråkigt och ointressant va? Men här har jag då suttit i snart tre timmar och skrivit på min uppsats om borgerliga och proletära författare. Medans Emma legat och sovit, lyckost!

Om det är någon som undrar så är det precis lika tråkigt som det låter och jag skulle inte uppmuntra er att göra en sådan här uppgift frivilligt.

Smart som jag också är köpte jag hem lite godis till kvällen så jag får lite belöning för arbetet och tiden jag nu lagt ner. Så det ser jag framemot, är ju faktiskt lillördag idag :)

Nu ska jag skriva klart det sista men återkommer alldeles strax.







Home sweet home

Jag är redan hemma. Jätteskönt. Har även hunnit ta på mej mjukisar å lagt mej i sängen. Tänkte sova lite snart, det är jag värd tycker jag. Dagen har varit jätteseg, har varit sjukt trött å har haft ont i huvudet. Men ikväll är jag ju ledig så blir lugnt så lugnt.

Jag vet nu va jag ska bli i framtiden oxå. Nånting med fisk. Jag kan så mycket om fiskar å fisksorter så man blir helt till sej. Fråga bara Einar, han är nog fortfarande imponerad över mina kunskaper. Så om nån har några fiskfrågor, kom till mej ;)

Nu är det sovamiddagsdags. Hörs igen om några timmar antar jag.



//Emma


Bosatt i vår port...

Snacka om att det blåser ute!
Måste berätta en lite småläskig sak... jag måste varna känsliga läsare, vill inte ge er mardrömmar :)

Det är någon i vår port, som jag inte har någon aning om vem det är och som har suttit där sen fem idag!?
Det känns som om hon bosatt sig i vår trappuppgång. Hon sitter därnere bland vagnarna och ingen av oss eller grannarna vet vem hon är? Dessutom så kastar hon 500-lappar omkring sig som om det vore småmynt, kanske en miljonär som sitter där och gråter och är helt förtvivlad, eller bara någon som leker rik...

Men det är riktigt skumt, när jag gick till träningen satt hon typ gömd bland alla saker och prata i telefon, hon sa något om "ja men han tycker att jag är ett psykfall, men jag är inget psykfall"
Men jag vandrar upp till vändzonen utan någon större oro.

Sen när jag kommer hem möter jag henne i porten, då går hon fram och tillbaka med en ciggarett i handen, inomhus? I vår port? Hoppas hon bara inte tänder eld på något, och en halv fralla ligger slängd på golvet, likaså hennes väska. Jag möter henne då hon precis börjat gå mot mig (utrymmet i vår trappuppgång är inte så stort) ger henne ett lätt leende och ett hej.

Hon ser helt förstörd ut, ser ut att ha gråtit hur mycket som helst och har mörka ringar under ögonen. Jag får ett hej tillbaka men sedan återgår hon till sina tankar och hennes ögon blir återigen frånvarande.

Lite småläskigt och skumt. Men samtidigt kan jag inte låta bli att undra vad som har hänt henne? Stackare som sitter därnere alldeles ensam...







Vi från jak.gym är kooooolugna ;)

Nu ska ni allt få höra om min otroligt spännande dag!!
Började med att jag sov riktigt riktigt länge och gick upp endast tjugo minuter innan jag skulle gå hemifrån men ändå hade jag gott om tid när jag kollade på klockan när jag stängde och låste dörren. Kändes som om tiden gick i slowmotion :) Härligt när det är så.

Tog tåget in till jakan och mötte upp Anders, Sara och Jossan för att sedan åka ner till skolan och hämta upp Steph. Musiken skruvades upp på högsta volym och jag tror att hela grannskapet hörde när vi susa förbi ;)
Bilen rattades mot Märsta och Arlanda gymnasium där vi såg våra grabbar spela mot just Arlanda i SM.
Vi vann matchen lätt med 5-1, vi (jakan) lekte med dom...

Måste dock nämna en ganska rolig sak och det var en tjej som stod och gallskrek på läktaren. Först skrek hon på jakan, ja ni kan ju tänka er vilka ord hon använde mer än jävla sopor, loosers osv. Sen började hon att klaga på domaren och hota honom?! Och när hon inte hade något mer att säga till jakan eller domaren gick hon på dom från sin egen skola. Haha det roliga var också att hon kunde absolut ingenting om fotboll.

Vi var självklart glada över det fina spelet jakan bjöd på så vi satt och hejja på och ropa, positiva saker till skillnad från vissa andra.
Sen går den här tjejen förbi oss och frågar om vi kommer från jakan och när vi har svarat ja så slänger hon ur sig "Ni får inte vara här, ni kan gå härifrån nu".
Vi ifrågasätter självklart de hon nyss sagt men hon bara vänder ryggen åt oss och går därifrån.
Skönt tänkte vi, slipper vi höra henne skrika resten av matchen.
Men nej, då kommer hon tillbaka med ett par vänner som frågar varför vi hade muckat gräl med deras kompis.
Jag hade svårt att hålla mig för skratt vid den situationen, men vi säger trevligt tillbaka att vi har inte sagt något och vi vill inte ha något bråk. Då börjar dom tjafsa emot och säga massa onödiga saker.
Så barnsliga vissa personer är, hoppas dom av misstag råkar klicka in på den här bloggen också så dom kan läsa om hur töntiga dom faktiskt är!

Skulle aldrig klara av att gå i samma skola som dom tjejerna. Jag berättade dessutom inte allt dom gjorde. Efter matchen höll dom också på och jag tror att dom flesta killarna från vår klass hade hoppats på en catfight, men lugna som vi är så uppstod det inga problem ;p





Trötter

Ligger på sängen med datorn i knät å tvn på å väntar på att hämta Emil. Sen blir det nog till att sova. Är sjukt trött då det råka bli rätt sent igår. Jag är nåt fruktansvärt klantig desutom. Gjorde illa foten idag på jobbet så kan knappt slå nå passningar med högerfoten (extra jobbigt då jag är högerfotad). Hoppas det går över snabbt, får såhär kan jag inte ha det! Dock skrattade bara Sarah åt mej när jag sa jag hade ont. Dumbom! :D

Dagen har varit som alla andra dagar. Jobbet gick ovanligt snabbt, kom hem å sov lite, åkte å träna. Va rolig träning igen, trots den onda foten. Sen kom jag hem å såg slutet på Djurgården - Liköping. GO DJURGÅRDEN! Kommer bli en mycket rolig hockeysäsong i år känner jag.

Med det här säger jag godnatt. Imorgon är det onsdag å det är lediga dagen bortsett från jobb då ;)

Sweet dreams!

//Emma

Funderare

Nu kom jag precis hem från jobbet å ska sova lite middag hade jag tänkt. Dock så undrar jag en sak. Jag brukar alltid sova på tåget, både till å från jobbet. Det är inte alltid så att jag försöker somna, utan jag somnar iaf. Hur som helst, varför sitter alltid alla å glor på den som sover? Det är väl inte jättekonstigt eller? Varje gång jag vaknade till på resan hem så satt nån jävel å kolla. Låt mej sova i fred tack :)

//Emma

.

när jag satt och jobbade hörde jag plötsligt min syster ropa
- Emilia, kom!
jag gick dit och såg henne stå i hissen helt exalterad, jag frågar "vad vill du?"
då svara hon
- Zlatan är där nere!
så vi åkte ner och kollade på honom ;) coolt att få se honom i verkligheten, även om ja redan känner en "zlatan"
tänkte ta ett kort så ni kunde få se, kändes dock för dumt när han satt och åt :P
-kändisar dras till mig...

Okej.. ett sista inlägg innan jag stänger av

Killar kolla hit! Nu vill jag höra eran åsikt.


Denna dam har blivit utsedd till "sexiest woman alive" av läsarna till tidningen Equire Magazine.
Och då har jag en fråga till er killar, är hon värd den titeln eller inte? Vad tycker ni?





Härligt!


Längesen vi hade så många läsare! Välkomnar alla nya om det finns några sådana eller om det bara är folk som känner att dom saknat att läsa vår otroligt underhållande blogg :)





Söta lilla vovve

Hur söt är inte den där då?!

"It's not easy to be small when it's could out! That's something Agyness Deyn's cute little chihuahua Fido knows! Fortunately he has a kind owner who let the adorable little dog sit inside her coat all day long as they walked around a cold Manhattan!"


Kort översättning för er som inte förstår engelskan ;)

 

Det är inte lätt att vara liten när det är kallt ute. Det är något som Agyness Deyn's söta lilla chihuahua Fido vet. Tur som han har så har han en snäll matte som låter honom sitta innanför hennes jacka hela dagen då dom promenerade runt i kalla Manhattan.


(kan inte lova att min översättning är exakt, men förhoppningsvis förstår ni ändå :p)


Och det jag ville ha sagt med detta är att det är viktigt att klä på sina små hundar nu när det är mycket kallare ute! Det kanske inte är något man tänker på men hundarna fryser faktiskt också även fast dom har päls.
Det var som här om dagen, då står jag vid busshållsplatsen och brevid mig står det en tjej med en liten chihuahua i koppel. Hunden står och skakar och gnäller, hela kroppen vibrerar på stackarn och tjejen som äger hunden står och lyssnar på musik och kollar åt ett annat håll så hon varken ser eller hör hunden.
Och jag tyckte det var så synd om den lilla, jag kände för att bara gå bort till den och bära upp och värma den en tag.
Men det gjorde jag självklart inte.

 

Så tips till alla "småhundägare" - klä på era hundar så dom inte fryser. Ni vet lika väl som jag hur jobbigt och obehagligt det är att stå och frysa så man hackar tänder ;)

 

Nu när jag ändå skriver om hundar så kan jag lika gärna tillägga att jag väldigt gärna själv vill ha en hund. Så om min blivande pojkvän (om det ens finns någon där ute) läser denna blogg så var beredd på att jag kommer att tjata till mig en hund om det behövs ;)

 

Kramar

 

 

 


Back on track

Första skoldagen efter min vecka som sängliggande sjukling och jag måste säga att skolan redan har tagit kål på mig. Det är så sjukt mycket att göra nu känns det som och dessutom skulle vi prata om/redovisa två saker idag som jag inte alls hade någon aning om och inte hade haft en chans att plugga på. Först engelska och sen religion... känns riktigt bra det här!

När jag kom hem från skolan idag så slockna jag på direkten, och för att citera Emma - "å hur spenderar man tiden bättre än att sova? Det går nog inte. Eller sex är oxå ett bra tidsfördriv..."
Haha, håller helt med henne.

Sen bar det av mot träning. Och gissa om jag var sugen på att spela och träna efter en veckas uppehåll och sängliggande?! Min kropp ville dock inte lika mycket som mina fötter idag, har inte riktigt kommit igång ännu, men det gick bra för att vara första träningen :)
Och det var så himla kul att träffa alla tjejer igen, laget är verkligen min andra familj och som jag har saknat dom!





Hahaha!

Sjukt kul! Mamma berätta för mej här om dagen att hon sett en artikel om att det va några som krävt kyrkan på pengar då en präst varit full.

Det va på en bergravning då prästen va full, hade altaret som stöd å även tafsade på gästerna. Det kan va det roligaste jag hört. Det är sorgligt att han förstör begravningen som verkligen är nåt som betyder mycket för alla medverkande. Men själva grejen att han är full? Va tänker man?!

//Emma

Allsvenskan

Det börjar nu dra ihop sej mot slutet av årets Allsvenska. Skönt tycker jag då Allsvenskan inte håller särskilt hög klass. Å dum som man är så kollar jag ju även så mycket jag kan. Men jag har heller inte påstått jag är smart, även fast jag egentligen är det ;)

Det jag tänkte berätta för er är att jag vet hur det kommer sluta, så ni om är nyfikna å vill veta redan nu. LÄS! Jag har haft diskussionen med nåra på jobbet idag. Dom tyckte typ jag va dum i huvudet, men vi får väl se vem som skrattar sist när det väl är slut.

AIK kommer inte ta guld. Dom kommer ligga med i toppen, men alla deras guldchanser försvinner när IFK slår dom hemma i sista omgången. Synd kan många tycke, underbart tycker jag.

Sen kommer Djurgården även spela i Allsvenskan nästa år. Dom kommer ta så pass många poäng att dom kommer på kvalplats å kvalar sej kvar. Detta betyder alltså att det är Hammarby å ÖIS som åker ut. Jag grinar inte över detta.

Så kära läsare, så kommer det sluta. Resterande lag är fullkomligt ointressanta.

//Emma

Ny vecka, nya möjligheter

Hemma! Har varit en ganska lugn dag idag. Vaknade upp hos sötnosen Emilia. Inte alla som får dela säng med henne. Hade det jättetrevligt å mysigt igår. Måste göras om. Åkte till jobbet, å det rulla på bra så va klar ganska tidigt. Åkte direkt å tog en spruta, twinrix, anra sprutan. Måste förbereda mej inför Thailand.

Sen hann jag till å med hem ett tag, å hur spenderar man tiden bättre än att sova? Det går nog inte. Eller sex är oxå ett bra tidsfördriv, men hade tyvärr inte möjligheten, så då blev det sova ;) Därefter bar det av till träningen. Å hör å häpna, Sarah är frisk! :D Så slapp åka själv idag, superkul. Oj, va mycket snack vi hade att ta igen.

Träningen va jätterolig, dock tror jag att mitt fittben krossats eller nåt. Men det går nog över nån gång ;) Vi tjejer skjuter så jävla hårt så när bollen tar på en får man ju ont såklart ;)

//Emma

Ögongodis

Idag har varit en riktigt bra dag när det gäller killar. Har sett skitmånga snygga. Det började vid innebandyn, RAWR! Sen fick vi skjuts av en hottie, sen va det ICA, Daglivs (en som jobba där som Emma aldrig ens sett), sen fick Emilia ögonkontakt med en på bion, sen va det ju såklart killen på bioduken. Dessutom fick man se hans oerhört heta kropp.
Okej, vi är singlar båda två, så det är ju såklart man spanar. Men inte alltid det blir med samma resultat.
Nu börjar det dock bli dags för oss att krypa ner i sängen å mysa lite. Ska bara spana lite på fb först.
Godnatt!
//Emma å Emilia

Vått i skrevet

Emilia och Emma tyckte att det skulle va mysigt och gå på bio i höstrusket och efter en hemlagad middag drog vi i väg (lämnade Emilias lägenhet 20min innan filmen skulle börja) till Daglivs för att fixa godis och dricka. klockan tickar iväg och vi börjar känna att de blir bråttom när det är 10min kvar och vi fastnar bakom den långsammaste tanten någonsin i kassan! smått frustrerade men ändå relativt lugna kommer vi ner i tunnelbanan och beger oss till sergel.

10 min senare står vi i biljett luckan "funkar ett parsäte högst uppe i hörnet bra så ni inte stör de andra?" 
-Absolut! Hö hö.. 
Filmen (The ugly truth) var sjukt kul! men vi är fortfarande lite fundersamma över hennes val.. COLIN HALLÅ?! men de va typ kärlek eller nått som avgjorde.. vi är inte så bekanta med det.
- Rubriken är tagen ur filmen -

/E & B

"Se fram emot lista"

Än så länge är det inte så mycket på listan men den kommer nog fyllas på ju längre tiden får ska ni se ;)

  • Kryssning med laget
    - Längtar något så galet till det här, tror inte ni anar hur mkt ;)
  • Mina och Emilias planer!
    - Vi måste se till att genomföra dom! Har en känsla av att det kan bli riktigt roligt.
  • (Utlandsresa?)
    - Är i stort behov av en resa någonstans långt bort för tillfället. Tänk vad skönt att bara försvinna till ett varmt ställe och inte behöva tänka på något alls. Ett plus är att man kommer ifrån den tråkiga, regniga hösten.




Div.3 passa er ;)

Den här dagen blev det verkligen att stödja dessa killar i vått. Vädret var inte det bästa, men när domaren blåste igång matchen så sken det upp och blev riktigt skönt ute, tog till och med av mig halsduken! Var påväg av med jackan också men då var det någon brevid mig (pappa) som röt till och sa att den skulle jag allt behålla på.

Regnet höll sig ända in i andra då det kom en jätteskur då det blåste iskalla vindar och regnet piskade mot marken. Kändes som om jag skulle blåsa iväg där jag stod med mitt paraply i handen.

Men nu till matchen, hur ska jag beskriva den med ett ord då? Målkalas är nog ordet jag söker. Matchen slutade 14-1 till Kungsängen om jag inte tappade räkningen helt och hållet. Men det här betyder alltså att dom nu är klara för trean nästa år! Good job! :D

Efter matchen blev det upp en snabbis till centrum för att lämna filmen och sedan vände jag hemåt igen.
När jag är på väg hem får jag ett samtal från Nedson som frågar om jag inte vill komma upp till sportbaren och fira och äta lite med dom. Jag tvekar även fast jag så gärna vill. När jag kommer hem och sitter i fåtöljen får jag ännu ett samtal fast denna gång av Engin som också frågar om jag vill komma upp. Velar fortfarande fram och tillbaka men det slutar tillslut med att jag är på väg mot busshållsplatsen efter fem minuter. Så söta dom är som frågar om jag vill komma!

Så kvällen spenderades alltså uppe på sportbaren med killarna i laget. Riktigt roligt, det är svårt att inte skratta i deras sällskap.

Kom hem för ett tag sen och borde nog stänga av datorn, jag vill inte riktigt ännu men pappa tjatar som vanligt.







ICA-Killen. 2

Jag och Emma gick till ICA idag, och som jag hoppats så satt HAN i kassan!
efter att ha hängt där inne lite gick vi och betala i kassan och efter lite tjaffs om vem som skulle betala som jag tillslut vann så stod jag alltså framför honom, blickar möttes... det slutar med att han frågar "ska du ha kvittot?" jag svarar ja och därefter fyrar han av ett så sjukt charmigt leende och kolla på mig (trodde först att jag inbilla mig men Emma bekräfta det strax efter)!
kom sen hem och märkte snart att vi glömt köpa creme fraiche så det var ju bar aför mig och bege mig tillbaka.. "synd"
Även denna gång får jag ett charmigt leende och den här gången besvarar jag det ;)
fort. följer..
/E

.. spanar in Emma

Måste bara berätta att jag och Emma så sötaste ungen idag (fast Emma tyckte att den såg ut som en gammal gubbe) på tåget. jätte liten och hade på sig en björndräkt, trodde först att det var ett gosedjur hehe. döm själva ;)





/E

Ruskväder

Regnat smattrar mot fönstret och molnen ser gråa och tunga ut.
Och vet ni vad? I detta väder ska jag gå ner till IP och kolla på herrarnas sista match. Div.3 eller inte? Återstår och se, bara 90 minuter som är kvar att spela och allt dom behöver är 1 poäng. Jag har dock hört på bakvägar att Djursholm kommer komma med ett ganska bra lag?

Men ett troget fan som jag är så stöder jag dessa killar i vått och torrt ;) haha.





Bakis, javisst!

Det är väl ungefär så jag mår just nu. Men jag överlever å ska strax till Väsby. Full rulle på mej är det ;) Jag kan väl börja från början, matchen vann vi, vilket både Sarah å Emilia redan sagt. Dock va det sjukt kallt å i andra halvlek trodde jag seriöst jag skulle frysa ihjäl. Då försökte jag tänka på en varm strand i Thailand för att bli varm ;)

Sen åkte jag å Josse hem till mej, å där va det fullt hus kan jag säga. Hela herrlaget va där. Trevligt med lite killar ;) Jag å mamma skjutsade ner dom i omgångar till Rilles där dom skulle äta å sen började vi dricka. Klockan va typ halv åtta å vi visste inte va vi skulle göra för att få tiden att gå tills det va dags att dra. Men då helt plötsligt kommer typ tio av killarna tillbaka. Då skulle dom kolla på Barca. Så jag å Josse gick ner å satte oss med dom å sjöng sen Sing Star. Mycket trevligt å det bjöds på skönsång kan jag lova.

Det dracks å sjöngs å sen va en av killarna nykter å va så snäll så han skjutsa ner oss. Väl där inne blev det dans, prat å lite för mycket av det goda. Fyfan säger jag bara. Sen när klockan va stängning så började vi gå hemåt å så fick jag sovsällskap dagen till ära, inte alla som får dela säng med Josse.

Det va en skitkul kväll igår å jag är så glad att alla underbara människor va där :) Dock mår jag som jag förtjänar idag, vilket inte är särskilt konstigt.

Nu är det dags att åka till Väsby för kalas å sen innebandytittande. Blir med största sannorlikhet sovsällskap i natt igen, fast hemma hos Emilia med just Emilia. Kanske hinner vi dra en bio oxå.

//Emma

NHL

E grymt imponerade av tjejerna igår, 6-0! och ändå saknades väldigt många spelare som var avstängda/sjuka.
Så nu har vi fixat kontraktet! :D ännu ett år i div1 heheh.
Mitt under när jag å Sarah står och fryser och längtar bort till Malaysia(?) så ringer min chef. direkt börjar jag leta efter penna och papper om det är något jag måste komma ihåg. Men så frågar han:
- Emilia, vad ska du göra ikväll?
- fira min syster sen inget speciellt
- Du vill inte gå på NHL då? jag har två biljetter som jag inte kommer att använda..
WAAAH
-Jo absolut! :D
Bästa platserna!

Sen var Sarah så snäll att hänga på ;)


var riktig kul och se NHL live, går så himla mycket snabbare än vad svensk hockeyn.



Sen så avslutades kvällen hemma hos mig. Mmm! ;D


Sen har jag och Sarah kommit på en plan, men den berättar vi inte... inte än iaf;)


/E

Inläggets ord: Otroligt

Okeeej... jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än otroligt.
Emilia får nog berätta närmare om biljetterna och kvällen från hennes synpunkt.
Dessutom kom jag på att du glömde berätta den där braiga konstruktionen Emilia! Får vi ta nästa gång!
Jag kan i alla fall nämna att man kände sig lite som en kändis eller typ nådon högt uppsatt person när vi satt där på våra platser. Lite felplacerad kanske, men överklass för en kväll, varför inte?

Matchen var grym, sådan otrolig skillnad från elitseriens hockey. Mycket högre tempo, tacklingarna, spelet, allt var grymt. En jätterolig match som svängde fram och tillbaka i dom två första perioderna, då det blev mycket mål och spel från ett mål till ett annat på knappt en sekund. Jag tror dom flesta av er kanske såg matchen? Men i tredje så dog den då St. Louis Blues utökade sin ledning till 5-3 som sedan blev matchen slutresultat.
(Bilder från kvällen kommer Emilia att lägga upp. Har ni märkt nu att jag lägger över otroligt mycket ansvar på henne? De gör jag med mening, allt för att hon ska skriva mer och känna lite press ;) )

Efter det blev det hemgång i en fullproppad tunnelbana. Globen (ca 13-14 000 tar arenan) var fullsatt så gissa om vi stod som packade sillar på tunnelbanan ända tills alla hoppade av vid centralen.
Men inte jag och Emilia inte, vi hoppade av hemma hos Emilia (och mig) på S:t Eriksplan och gick och köpte oss lite fika på 7-eleven. I väntan på mitt tåg hemåt så gick vi hem till henne (oss) och fikade lite och började att kolla på en film. Hann dock bara se ca 20 minuter av den men det blir ju att fortsätta nästa gång jag kommer dit.

Nu var mina planer att krypa ner under täcket och slå på en film att somna till. Tänkte se slumdog millionaire, har inte sett den ännu och tänkte att den skulle kunna vara bra att somna till. Kan jag se om den imorgon sen igen.

Hoppas ni har haft en lika bra kväll som mig allesammans!
Och tack återigen Emilia för att jag fick följa med, en otrolig kväll som sent kommer glömmas. Ska nog spara biljetten i någon låda och så kommer jag hitta den om några år igen och minnas den här kvällen.

Imorgon ska jag skriva en "se fram emot lista" som ni ska få ta del av. Ni kommer dock inte få alla detaljer, men lite finns det att läsa i alla fall!

Sov sött! Och Emma, hoppas du mår bra sötis! :)







Vinst!

Har nyss duschat och fixat klart mig. Det blev trots allt andra planer än hemmasittande ikväll. Härligt!
Ska faktiskt bege mig in mot globen för att se kvällens NHL-match med Emilia. Antingen så berättar jag senare hur det kommer sig att vi fick biljetter eller så berättar Emilia det, men en förklaring ska ni nog få er och jag har en känsla av att den här kvällen och hockeymatchen kommer att bli grym!

Nu tillbaka ett par timmar i tiden. Gick hem till Emilia i Karlberg till hennes nya lägenhet och gissa om jag blev avundsjuk. Nu vill jag också flytta hemifrån! Tänk vad härligt, nära till allt och alla och inte ha någon som visslar på morgonen (om inte Emilia gör det?!) och ingen som tjatar om vilka tider man ska komma hem om kvällarna. Dock så är mina föräldrar väldigt snälla på den biten men själva friheten att bo ensam liksom.
Så Emilia du får räkna med en inneboende från och med nu ;) Dessutom har jag närmare till skolan om jag bor hos dig...

Vi åkte in till stan och åt lunch på något thaiställe. Sushi och kycklingwook, riktigt gott och stora lass med mat! Tror inte ens att jag orkade äta upp halva tallriken (?)

Sedan bar det av mot vår match, bsk-älvsjö. Ruskväder och kallt, bättre fotbollsväder får man leta efter (;
Kallt var det på sidan men det värmde när bsk gjorde 1-0, 2-0 & 3-0. Riktigt snygga mål må jag säga. Sedan rann det iväg och matchen slutade hela 6-0 med vinst! Grymt tjejer!!

Har nog inte så mycket mer att berätta för tillfället.
Middag med familjen väntar, tacos, inte illa. Var sjukt längesen jag åt det så det ska bli riktigt gott.

Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll!

PS. Emma drick inte för mycket ikväll, jag vet hur det brukar sluta ;) Kram






Matchdags

Nu är det bara en knapp timme kvar innan jag åker. Fan va taggad jag är. Dock jävligt nervös oxå. Men det släpper nog. Ska käka lunch snart, sen packa väskan, åka till systemet, hämta Josse, hämta Janna å sen samling. Mycket som ska göras alltså på kort tid.

Hahaha måste bara berätta att jag blandade ihop Sarah å Emilia igår så det uppstod en ganska konstig situation. Va helt säker på det va Emilia som skrev till mej, men det va Sarah så on måste trott jag va totalt bränd. Men jag märkte efter ett tag att det blivit lite fel, så förklarade mej så hon inte tror jag är helt blåst ;)

Alla måste hålla tummarna för oss nu!

Älvsjö - Bollstanäs Sätra IP 15.00 ;)

//Emma

Karlberg here I come

Vaknade för ca 55 minuter sedan och ska om ca 5 minuter bege mig mot tåget och karlberg.

Vet ni vad jag ogillar som mest? När jag vaknar av musik som spelas och när pappa går runt och visslar, det är riktigt störande för jag vet att han gör så bara för att han vill att jag ska vakna. Man vill bara kasta något mot dörren och skrika kan du vara tyst?! Men jag går som vanligt upp med ett leende på läpparna och är alltid lika glad på morgonen, haha.

Ska som sagt alldeles strax bege mig och möta upp Emilia för att kolla lite i affärer och även äta lunch någonstans, Emilia lyckades övertala mig om att hon ville luncha med mig tillslut :) Efter det så ska vi åka och kolla på vår match, bsk möter älvsjö. Hoppas på tre säkra men ingenting verkar ju vara säkert i dessa dagar, ekonomin går upp och ner osv ;)

Nejmen det här ska nog gå vägen om alla kämpar och ger allt.

Vet inte vad dagen har att bjuda på efter matchen, förslag någon?

Nu stängs datan av, om fyra minuter ska jag gå hemifrån.

Peace out.





.

Kan alla säga till Sarah att jag vill äta sushi imorgon? hon tror inte på mig. men om alla skriver det till henne så kan hon inte blunda för det ;)
Har förresten hittar den perfekta killen idag. jobbar på "när ICA" nära st:eriksplan. Synd att man var tvungen att skämma ut sig lite dock haha. Men kommer nog från och med nu alltid handla där, trots att de e lite dyrare hehe.
Ska uppdatera er om hur det går  ;)

Stackarn

Linus visade mig den här, gud va jobbig situation! stackars tjej. Jag skulle bara vilja sjunka genom jorden om det där hände mig! haha


/E

Flickan som lekte med elden

I och med noll träning till på måndag för att bli 100% återställd och inte sjuk igen så blev det en biokväll med Belma denna ikväll. Vi begav oss till jakan och jag ångrade mig redan utanför min port att jag inte tagit långkalsonger på mig. Fyf*n vad kallt det är, blåsigt och kyligt, men när solen skiner så blir det ju ändå så himla fint och mysigt ändå.

Men jakobsberg blev det i alla fall och på bioduken spelades flickan som lekte med elden upp. Den var riktigt bra, lika bra som män som hatar kvinnor tycker jag.

Innan själva bion så vart det också fika/middag på Tasty's, Belma tog den traditionella hallonpajen med vaniljsås och jag en skagenmacka. Så sjukt gott och jag ville ha en hallonpaj också men orkade inte efter mackan :( Får helt enkelt bli en annan gång.

Handlade också på mig en fin stickad tröja från gina som man kan ha till leggings eller jeans. Hittade en kofta som jag antagligen kommer att köpa också. Nu är det bara en mössa som saknas, some day I'll find the right one..

Nu är det dags att sussa. Natti natti sweeties. Kisses





Kryssning

Ja, ni läste rätt. Vi ska på kryssning med laget. Efter sista seriematchen, 17 oktober bär det av. Sjukt kul ska det bli. Vill bara meddela att även jag, Sarah å Emilia ska dela hytt. Fyfaan va kul det ska bli. Jag är taggad! Kommer bli en galen kryssning. Ska bli så kul att umgås med alla underbara tjejer i laget på annat sätt än på fotbollsplanen. Å tro mej, vi har några i laget som verkligen vet hur man festar ;) Vattnet kommer va osäkert den natten ;)


Aa, som sagt, jag är taggad!

//Emma


Nu är det dags för fredagsmys

Exakt. Hemma från träning å har bäddat ner mej i sängen framför tvn. Får se va kvällen bjuder på. Blev inte mycket sömn i natt så blir kanske tidig sänggång, kan behövas. Match imorgon. Måste vinna. Tagga tagga tagga. Dock är Natta å Carro avstängda (fulingar) men vi som ska spela ska fan ge allt å få med oss tre poäng!

Dagen hittills har spenderats på jobbet, blev halvt misshandlad uppe på lagret. Men det är sånt man får stå ut med när man heter Emma tydligen. Jag måste dock anse att jag vann fighten. Även fast nog inte alla skulle hålla med. Jag va oskyldig från första början, men va hjälpte det? Ingenting. Men jag överlevde å fortsatte dagen ;)

Sov som en tok på tåget hem som vanligt. Det är ett skitbra sätt att spendera tiden på tåget på. Resan går så sjukt mycket snabbare. Så det kära ni är mitt tips till er. Jag lär va en av dom snällare människorna på denna jord som delar med mej av alla dessa smarta tips till er.

Väl hemma blev det typ hämta bil å vända för att åka å träna. Träningen va rolig, skönt att få röra lite på sej. Men nu jäääävlar ska jag dricka vatten å förbereda mej inför imorgon. Jag är nöjd när jag pissar genomskinligt ;)

//Emma

Äntligen Fredag!

Och det ska komma från mig som har varit sjuk och legat hemma hela veckan. Men nu är jag faktiskt frisk och helgen betyder fortfarande lika mycket för mig som för er andra friska där ute ;)

Dagen har inte bjudit på så mycket. Tänkte vara nyttig och äta något bra till frukost imorse så det blev havregrynsgröt med kanel & lite socker på (a)
Socker är ett måste, annars blir det inte gott och sött, och det är så jag vill ha det. Gott och sött, så goda och söta killar där ute, ni är välkomna att knacka på mig om ni känner för det..
Skämt åsido, men jag är öppen för förslag haha.
Nu när fotbollen snart tar slut kanske man vill ha någon att mysa med i höstmörkret? Haha. Sjuk jag är för tillfället...
Hoppas allt är bra med er annars! Lägg mina torra skämt åt sidan.

Har inte gjort mycket idag som sagt, efter min frukost som råkade bli lite försenad, si sådär runt tolv så begav jag mig mot biblioteket för att hämta ut en bok. Sen tänkte jag vara duktig och skriva klart min uppsats. Men icke sa nicke, musiken kom i vägen och nu har jag hittat massor med bra musik att förnya min ipod med!! Överlycklig! :D
Dock så kommer min lärare inte bli lika överlycklig när jag kommer med orsaken "nej men jag letade ny musik till min ipod istället"

Den är redan sen så lite senare spelar väl ingen roll? :)






Dagens citat 091001

Tänkte att det va ett tag sen vi la upp nåt citat. Det här är kanske lite av ett nödcitat, men det va ändå ganska kul.

I omklädningrummet.
Sandra rapar å säger "Ååhh, köttbulle". Till historien hör även att hon gjorde en grimas å verkligen smaka på sin tidigare uppätna middag ;)

Första oktober

Det är med sorg i hjärtat jag säger detta. Oktober. Nu är det verkligen över, nu blir det inga mer värmande solstrålar på ett bra tag. Deprimerande. På träningen har jag både långkalsonger, vantar å pannband. Ändå fryser man. Nej tack, varmare breddgrader önskas.

Dagen har bortsett från kylan varit bra. Jobbet va jag klar med tidigt så hann hem å sova nåra timmar innan träningen då det inte blev så många timmars sömn i natt. Träningen va rolig där vi började kolla på film från söndagens match. Det va mindre kul. Seriöst, ser man verkligen ut sådär när man spelar? Tveksamt. Tror jag ser annorlunda ut live.

Nu börjar till å med klockan bli mycket å jag tänkte för första gången den här veckan komma i säng i hyfsad tid då klockan ändå ringer vid sex. Helgen ser jag mycket fram emot, så ju tidigare jag sover desto snabbare blir det helg ;)

Måste bara säga till Sarah att du är sjukt duktig på att sköta vår design. Skitsnyggt!

Sov gott alla söta!

//Emma

Skrivkramp snart flickor?


Haha! 12 av dom 15 senaste inläggen är skrivna av mig. Säger det något om mig eller om mina medbloggerskor?

Med denna slutsats tänkte jag säga god natt och sov gott!





Musik påverkar


Sitter och lyssnar på massor av låtar som jag nyss fått, smälter.
Kärlekssånger kan påverka en så mycket, texterna är helt underbara.

Lite kärlek till er där ute! Puss.





Bagges tvåa är lätt dom bästa i kvällens avsnitt!

Som vanligt satt jag spikad framför teven klockan åtta för att kolla på idol, åtminstone har jag gjort det den här veckan (Jag hade inte gjort det om jag tränat som vanligt, då hade jag varit och tränat vid de klockslaget.)


I kvällens program är det "Bagges tvåa" som är min favoriter. Vilka är era?







Behöver hjälp!

Vad är snyggast?



eller



Ni bestämmer hur det ska se ut.





Ny header

Gammal header

Ny header

Har pysslat med en ny header den senaste timmen. Vad tycks?

 

 

 


Ny design?

Funderar på att göra en ny design till bloggen, känns som om den här svart/vit/gråa börjar bli lite tråkig nu. När det går mot mörkare tider vill man ju inte besöka en svart och tråkig blogg, eller? ;)

Några förslag på vad och hur jag kan/ska göra? Tänk på att jag fortfarande är nybörjare på ps så kan inte alla finesser ännu.

Ska alldeles strax bege mig upp mot centrum för att handla inför dagens middag. Mamma och pappa ska hjälpa mormor med att hitta ny dator och jag kan förstå att hon behöver hjälp, det är ju värsta elektronikdjungeln där ute.
Så eftersom att dom är borta så blir det jag som lagar middagen. Chicken a la Sarah (Chicken a la king) kommer det att serveras.







RSS 2.0